24. marraskuuta 2013

Kermainen lohipasta


Arla ingmanin ohjeen inspiroimana tehty.

1 rkl oliiviöljyä
1 järkälemäinen hienonnettu sipuli
400g kirjolohta
2rkl balsamico viinietikka
½dl vettä
1rkl Crème Borjour Cuisine, sipulisekoitus
3dl ruokakermaa
1tl paprikajauhetta
1tl sitruunapippuria
450 g tuorepastaa (esim. Tagliatellea)
suolaa

1. Sipulin kuullotusta öljyssä kunnes on pehmeää. Mukaan pilkottua kirjolohta, joka kypsennetään. Kun lohi on kypsynyt sekaan viinietikka ja vesi. Antaa kiehua n. 1minuuttia.

2. Sekoita hissukseen sekaan kerma, crème borjour sekä mausteet. Anna kiehua sen aikaa, kun keität tuorepastan - sekoita kuitenkin kokoajan ettei pala pohjaan!

3. Sekoita kermakastike sekä tuorepasta keskenään.



2 kommenttia :

  1. Tuli uudestaan nälkä, vaikka äsken muka söin jotain iltapalaa...

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä! :P
    Ihanaa alkanutta viikkoo! :)

    VastaaPoista