9. syyskuuta 2012

Ompelukone jyskyttää.

Odotellen yhä niitä sateita, että voin ottaa nuo hait käyttöön ja kävellä ulkona ilman että tarvitsisi pelätä varpaiden kastumista sekä tätä myöten kipeyttä!
Eilen kyllä tuli pariin otteeseen vettä siihen tahtiin, että olisinkin voinut pistää ne jalkaan ja kirmata ulos.

Mutta koska nuo ovat kokoa 42, ei minulla mahdu sinne väliin 'normaalista' langasta tehnyt terukkaat. Siis jostakin 7 veljeksestä tehdyt. Päätin siis kaivella vähän lankalaatikoita katsoen mitä siellä olisi tarjolla.
Löysin sieltä Nallen kukkaketo kielo - lankaa.
Aloittelin niiden tekemisen jo keskiviikkona, mutta torstaina sitten ne kokivat purkamisen koska kaikesta tuli vähän liian kapoista. Jo perjantaina sitten aloittelin uudelleen ja tuossa äsken sain valmiiksi jo toisen parin - toivottavasti viimeistään tiistaina on myös pari tälle.

Onhan tässä myös vähän päälle viikossa valmistunut parit lapsille mahtuvat sukat, pikkuinen pipo ja vissiin taisin tehdä Jiin melkein 2metriä pitkän kaulaliinankin loppuun.
Kyllähän tätä hissukseen aina jotakin tekee.

Isi kävi korjaamassa perjantaian tuota ompelukonetta, eikä eilen ainakaan kun sillä hurruttelin tapahtunut mitään järisyttävää - muutakuin että se ompeli kuin unelma.
Mitä nyt jyskyttää kuin höyryveturi - pieniä vikoja.
Pitänee vain harjoitella tässä joku kaunis päivä puolaaminen, niin pääsen toteuttamaan ensimmäisen tekeleen - sen neulatyynyn sisuksen sekä patalapun!
Pienessä mielessä on nimeltään jo mietitty millaisen patalapun haluan sillä ommella, kerron siitä teille sitten myöhemmin! Ehkä. (jos se onnistuu)

Onko teillä lukijoilla kellään vanhaa ompelukonetta?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti