7. marraskuuta 2012

Oma väri hiuksiin.

Kovasti on ihmisiä tullut blogiini haulla oman värin kasvattaminen takaisin joten ajattelin kertoa teille miten se täällä menee.

Kuten varmasti jotkut lukijat tietävät minun leikanneeni kesällä 2011 viimeksi hiuksiani sivulta lyhyeksi.
Ja jokunen saattaa muistaa, että nykyään kadun tätä päätöstä.

Moni lukija myös tietää että olen useamman vuoden ollut punapää, mutta vuoteen en ole kuitenkaan hiuksiani värjännyt. Jotkut ovatkin kyselleet enkö aio värjätä ammottavaa juurikasvuani piiloon, pitkään olen kyllä tiennyt että tahdon kasvattaa oman värin takaisin ja antaa hiuksieni levätä värjäykseltä.

En ole vuoteen käyttänyt mitään väriä poistavaa tai vaalentavia tuotteita, olen karvojen antanut vain olla.
Vaikeaa? Välillä.
Myös poikatukan leikkaaminen voisi nopeuttaa operaatioata todella paljon, mutta hiuksien kasvattaminen joutuisi kadotukseen asiassa. 
Oman värin kasvattamisessa on tullut helppoa siinä mielessä, kun kasvatan samalla tuota sivusiiliä pois. Tässä operaatiossa oli pitkään niitä ärsyttäviä hetkiä, jolloin ei-minkään-pituisille hiuksille pystynyt tekemään juuri mitäkään. Ne eivät pysyneet pinneissä, eikä niitä pystynyt mitenkään muotoilemaan.

Myöhemmin tulee se vaihe että tuo karvainen tapaus päässäsi on aivan epämuodostunut.
Itsellä vasemmalla on pidempiä hiuksia kuin oikealla, josta on pari kesää sitten siili leikattu.

Ei se mitään, tukkaprojektit on kivoja!

- Sari 

2 kommenttia :

 1. Mä olen juuri pohtinut sivusiilin leikkaamista, mutta taidan jättää väliin tämän tekstin lukemisen jälkeen, en varmasti jaksaisi kasvattaa sitä ilman,että hermot menis koko ajan.
  Mäkin yritän kasvattaa omaa väriä takas, tykkään kyllä olla punapää, viimeksi värjäsin hiukseni kesäkuussa kasvivärillä. Nyt tahdon kuitenkin nähdä minkä väriset hiukset mulla oikeasti on ja kun tyvikasvusta se oman värin arviointi on hieman hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eihän siinä sivusiilissä ole mitään vikaa jos sellaista tykkää pidempään pitää, mutta itse olen sellainen tukkakikkailija niin sivusiili ei ollut paras mahdollinen.
   Ja jos olisi vähän paksumpi tukka niin voisin harkita nykyään myös piilokaljua niskaan :)

   Poista