26. joulukuuta 2012

etanapostia kapteenille.

Joulu tuli ja joulu meni, vihdoin.
Sitten odotellaankin vuoden vaihtumista, jonka jälkeen tulee loppiaiset, pääsiäiset, vaput ja äitienpäivät.

Itseä hieman hirvittää ja surettaa nämä pyhät - kuulun nimeltään niihin ihmisiin jotka odottavat erilaisina juhlakausina toivotteluita postikortein. Kuten muinoin pirpanana läheteltiin kirjeitä ja vanhemmat saivat postikortteja pyhinä.
Tänä vuonna sain vain muutamalta ystävältä postikortin jolta odotin, lopuilta jäi saamatta ja tilalle tuli tekstiviestiä tai toivotusta ihanaisen facebookin kautta.
Tämähän on vain loistava merkki siitä kenelle kannattaa myös jouluna 2013 pistää korttia, mutta entäs sitten kun osoitekirjassa on kasapäin vanhoja osoitteita ja tietää ihmisten muuttaneen? (Kyllä, odotan myös ihmisiltä osoitemuutoskortteja.)
Muutamilta piti ihan perästä kysellä osoitetta ja osalta odotan edelleen (että mami, marraskuu on mennyt ja syyslomalla taisin osoitettas kysellä ja ennen joulua vielä tekstarilla <'3)

Tykkään myös että posti tuo yllätyksenä muutakin kuin laskuja ja mainoksia, siitä taitaa olla pian vuosi kun viimeksi olen saanut tietämättäni yllätyskortin?

Että sellaisia ystäviä ja kavereita minulla!

Täti pisti ennen joulua sukkapaketin tulemaan, jossa oli myös ihanaa isoa lankaa mukana pussin täytteenä.
Pitää metsästää jostakin ISO virkkuukoukkua ja koukuttaa itselle kaulahuivi siitä.
(Kuka tunnustaa nähneeni miun lilaa villasta kolmiohuivia? punaista korvapipoa millä on silmät, nenä ja suu? tai viime talvena ostamiani rukkasia?)
Teija pisti myös joulupakettia arvonnastaan jonka avasin myös ennen joulua, minä malttamaton.
Oli suklaatia, tuikkuja, pientä kalenteria ja lumiukko-dvd! Jo mahtaisi siis olla aika katsoa se kokonaan?

Toimin myös buzzadornina, joka mahdollistaa minulle silloin tällöin uusien tuotteiden testauksen, siitä raportoinnin ja ystävälli kertomisen. (sawwku- on tunnukseni)
Sain ensimmäiset tuotteet ennen joulua Buzzattavaksi ja kerronpa teille näistä tulevana vuonna vähän lisää!

- Sari

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti