2. helmikuuta 2013

kuukautiset tuli!

Blogissa on menossa hiljaa pieniä muutoksia taustalla.
bannerista tulee uusi versio jossakin vaiheessa ja olisi kiva saada uusi taustakin - kansioissa koneella ei ole mitään asiaan sopivaa joten pitäisi kuvailla.
myös tarkemmilla silmillä liikkeellä olleet ovat huomanneet, että tänne on ilmestynyt sivuja!

mitä suunnitteilla-sivulta löytyy konkreettisia asioita mitä mielessäni liikkuu ja olen ajatellut tehdä.
kuukautiset. kertoo puolestaan miten olen tulevat kuukauteni ajatellut uhrata käsitöiden puolesta. Suunnitelmia tulee aina mieleen ja tämä on ihan hyvä konsti erotella niitä.

kahvipusseista olisi tarkoitus tehdä joku kuu jotain, ehkä joskus mainitsemiami koreja?


 mutta leijailisiko teillä mitään ideoita kuukausiin?

- sari

2 kommenttia :

 1. Voi kun näin nuo sinun kahvipussukat niin muistin mikä läjä (ainakin kaksi täyttä muovikassillista) minulla on kahvipusseja. Ystävätkin niitä toivat ja itse keräsin ja nyt se innostus lopahti. Yhden kassin sain tehtyä melkein valmiiksi, ne niitit puuttuvat rivoista ja ei siitä nyt mikään kaunotar tullut muutenkaan (huokaus). Niin ja sen kassin tein ompelukoneella ne ruoteet ja sit punoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisitpä ne kassimäärät mitä minulla on noita kahvipusseja! Tehtiin tuossa aiemmin syyskuussa excelillä tilastoa mitä pusseja on mikäkin määrä. Lopulliseksi määräksi tuolloin tuli 827 kahvipussia, tämän jälkeen on askarreltu sydämiä niistä mutta onhan noita vielä sen jälkeen tullut saatua ja kerättyä.

   Muinoin odotin että saisin ompelukoneen, että pääsisin ompelemaan niitä kasaan - äidin pikkuserkku kyllä kesällä näytti omaa kahvipusseista saatua koriansa ja kertoi ettei siinä ole yhtään ajettu ompelukoneella!

   Pitäisi vaan saada vähän innostusta :)

   Poista