15. toukokuuta 2013

Buzzador: Veet Precision Wax & Care

Vai että perjantaihinko odottaisin?
Nou vei.

Eli kyseessä on Buzzauksen paketin toisesta tuotteesta jota odotin ehkä vähän enemmän, siinäkin varmaan syy miksi testaan tuotteen aiemmin kuin olin suunnitellut.
Jo jos et tiedä mitä Buzzaus on, niin suosittelen lukemaan edellisen postauksen


Tämä tuote on siis tarkoitettu turpavärkin karvoituksen siivoamiseen siistimiseen.
Tuota vaaleanpunaista päätä pidetään astiassa 1min verran vedessä, joka on tooosi lämmintä - toisin voisi sanoa että kiehuvaa.
Sen jälkeen vahan pitäisi olla levitettivissä.
Levityskärki on samanlainen kuin joissakin huulikiilloissa ja Blistexin huulirasvassa.
Vahaa oli ihan miellyttävä levittää, vaikka olin jälleen kerran pelko pakaroissa poltanko tällä tuotteella taas ihoa. En siinä onnistunut, tietääkseni.

Kun vaha alkoi tuossa röötässä jäähtyä syntyi samanlainen ilmiö kuin sulatetussa juustossa - eli tuote lähtee venymään pitkäksi 'siimaksi' ja lopulta vahaa olikin melkein pitkin turpavärkkiä.
Tästä tuotteelle miinusta.

Kun vaha oli levitettävä olin hieman epätietoinen miten ninja pitää olla nopeudessa, kun tuo repäisyriepua iskee sitten vahan päälle - vaihtelevalle menestyksellä sain sitten karvoja ja sitä levittämääni vahaa irti.
Sehän pistää vähän jännän äärelle, kun ohjeissa sanottiin että liiat ja ohitse menevät vahat voi tollaisella mukana tulleella tikulla sitten tökkiä pois. Eikö se vaha sitten jämähä siinä välissä kun rupeaa hifisteleen niitä rajoja.
No ehkä olisi kannattanut.



Mutkista lähti vahan mukaan vähän liikaa ja salakavalasti, veikkaan kuitenkin että kulmakynällä saan nämä hupsankeikat piilotettua. Ja tämä vahahan on läpinäkyvää, joten iholle jäänyt ylimääräinen ei haittaa niin paljoa kuin nuo vaaleanpunaiset pirulaiset.
Olen myös aika käyttänyt nyppimisen lisäksi Veetin kylmävahaliuskoja, jotka ovat suunnattu nimenomaan turpavärkin karvoitukselle. En muista että ne olisivat saaneet ihon punaiseksi, kun puolestaan tämä sai ihon punastumaan ja hieman jomottamaankin.
Siitä miinusta.

Tässä tuo kakkonen oli jälkihoitovoide, joka nousee kärkeen kun vastassa on tuo kylmävahaliuskojen mukana tullut se sellainen riepumainen.
Tämä haisee hyvälle, ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi ja levittyykin hyvin sen tikun avulla.
Jos vaan viittii levittää, ylemmästä kuvasta huomaa etten minä viittinyt.


Lopullinen tulos?
Ehkä saatan vielä tämän buzzauksen aikana kokeilla ja kertoa menikö tätä kertaa paremmin touhut.
Viiksikarvatkin tällä saisi vetästy.
En taida kuitenkaan uskaltaa.

- Sari



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti