13. elokuuta 2013

Te linkitette bloginne jälleen.

Kesäkuun alulla pyysin teitä linkittämään bloginne minulle luettavaksi.

Tällä erää en pyytänyt mitään erikoisia, en kertonut mistä pidän ja mistä en.
Ja tämän kyllä huomasi sitten linkkien puolesta.
Ehkä minun olisi kannattanut.

21 linkkiä. 
Muutama blogi oli poistettu ja monet lähti jo bannerin perusteella pois.
Heppoja sisältävät blogit ei ole se minun juttu.

Paljon oli valokuvaukseen painottuvia blogeja, mitkä eivät myöskään ole minun favouritteja blogien kannalta. Minusta on kiva seurata ihmisten elämää myös tekstein, eikä pelkkien miljoonien kuvien kanssa.
Eikä minua kiinnosta lueskella joka päivä mitä jokainen pimuli on vetässyt ylleen.
Tai mistä ne perspinkeet farkut tai pinkki toppi nyt on hankittu.

Ja koska olen itse jo näin vanha, 10vuotta nuorempien pimuleitten elämä on kuitenkin vähän toisenlaista kuin itsellä. Myös huomattavasti nuorempien lähti mäkeen.

Tykkään lueskella suhteellisen pieniä blogeja, joten suorastaan hymyilytti tällaiset yli tuhannen lukijan saavuttaneiden kirjoittajien linkitykset.
Nou tänks.

Mitä tästä opin?
Seuraavalla kerralla laitan vähän faktaa mikä olisi kivaa luettavaa, ettei tarvi toistakymmentä vaatteisiin ja meikkaukseen painottuvaa blogia avata välilehdille.


***

Muruja Mardella blogi kuitenkin jäi ehkä eniten mieleen.
Blogissa löytyy ruokiin ohjeita, on DIY, valokuvia enemmän tai vähemmän  ja kyllä siellä välillä enemmän tai vähemmän on elämästäkin puhetta.
Kaunis ulkoasu, kauniita kuvia ja herkullisia ruokia.
Suosittelen vilkaisemaan ja tutkimaan.

(Mutta mikäli haluatte katsella toisten vaatekaappeihin tai meikkipusseihin, käykää kattomassa tuo postaus jossa pyydän luettavaa)

- Sari

ps. katsellaan lopusta vuotta jälleen uudelleen!
Silloin voisi myös pieraista jonkin arvonnankin mahdollisesti, katsellaan jos saataisiin jokin aihe asialle.

2 kommenttia :

  1. Teksti on kuin minun suustani! Huojentavaa huomata, että muitakin ärsyttää pelkät valokuvaus postaukset (okei - itellänikin niitä on, mutta onnii neuleblogi), vaatepostaukset ja mistä ostanut ja mitä kuteita! :o

    VastaaPoista
  2. Mä olen samaa mieltä myös! Tottakai näillekin on lukijansa (tuskin niitä kukaan muu kirjoittaisikaan), mutta jotenkin hassua niitä sulle tarjota, kun mun mielestä sun blogista huomaa ettet oo sellasista kiinnostannu :D Jos oisit, niin kai ny sultakin löytyis saman tyylisiä postauksia.

    Kuvablogit on ihan jees, jos ne kuvat on hienoja eikä esim. kerralla postattu n. 10 samanlaista kuvaa samasta puusta -_-

    VastaaPoista