23. lokakuuta 2013

Alkeellinen.Lankamaailmasta ostettu isomöykky Basic lankoja pääsi eilen puikoille ekaa kertaa. En tullut hipsutelluksi, nunnutelluksi tai poskea sipsutelluksi tällä langalla kuukausi takaperin ostaessani näitä - ne vain suorastaan huusivat nimeäni suuressa läpinäkyvässä isossa pakkauksessa minua. Ehkä jossain takaraivossa vielä kummittelee tämä monessa naamakirjan ryhmässä esille tullut (toisia ihastuttava, toisia vihastuttava [tai minulla on oma teoria ketkä sitä mallia oikeasti ei voi sietää]) norsu kalsarit.

Hys, äiti lukee nyt- blogin Tiina on ollut mentorini tehdessäni vauvahaalareita tuossa kuukausi(enemmänjavähemmän) takoperin, sekä muistaakseni autellut joittenkin asioiden suomentamisessakin. Viimeiset keskustelut kyllä on ollut ihan toista luokkaa, ettei niistä passaa täällä puhua.
Tiina tosiaan pyysi junasukkia, aluksi kertoi värit jotka ois kiva ja lopulta päädyttiin siihen, että saan itse tehdä yllätyksin oman mielen mukaan ne.
No jos Tiina lukee, sori ei nää niin yllätykset ole enään.

Löysin kuitenkin tätä harmaata laatikosta   lankamaailman pussista ja oli loistava tilaisuus kokeilla sitä (olihan se harmaata jota Tii aiemmin toivoi, ha!) - kyllä kannatti!
Rakastuin ihan valtavasti tähän lankaan. Se ei ole yhtä pehmoista kuin Nalle tai Wool, jos mie vaan tykkään vähän rajummasta langassakin? Ei kuitenkaan ole turhan karkea, vaan voisin itsekin kuvitella pitäväni tästä langasta tehtyjä terukkaita - vyötteen mukaan kyseessä onkin lanka sukkiin ja puseroihin.
Novitan langoista on myös ollut naamakirjan ryhmissä paljon keskustelua, miten ne nukkaantuvat, huopuvat tai menevät pian puhki. (Tällaisia keskusteluita siellä on melkein muutaman kuukauden välein, johon sitten muutkin rouvat osallistuvat - siitä se soppa syntyykin.)
Saa nähdä millaisella menestyksellä tämä lanka toimii jaloissa.
Olen siis aiemmin ollut suuri Novitan fani, mutta ehkä sitä on ammennettava rakkauttaan myös muihinkin.
(Kiitos siis Snyylleni niistä timantti-langoista!♥)

Oletko sinä tupannut käyttämään jotain tiettyä merkkiä todella kauan, kunnes olet löytänyt jotain vielä parempaa joka on tämän tutun ja turvallisen sivuuttanut?
(Kosmetiikka, hiustuotteet, langat, kankaat, koneet..)

ps. tervetuloa te muutama uusi lukija, aivan mahtavaa että joku on pysähtynyt luokseni pidemmäksikin toviksi!


3 kommenttia :

  1. Mahtavalta näyttää! :3 Harmaa on hyvä, jee, ja karheudesta ei haittaa ole. Harva sitä villasukkia vauvalle taitaa suoraan paljaalle iholle pukeakaan. ;) Jeejee!

    Ja mitä lankapuoleen tulee, mä käytän aika paljon Novitaa, koska niillä on varsin hyvä hinta-laatusuhde. Joskus sattuu kyllä selvästi heikkolaatuisempaa lankaa osumaan ostoskoriin, mutta enimmäkseen olen ihan tyytyväinen ollut. Nyppääntyväthän ne konepesussa, mutta niin kaikki muutkin langat... :D

    VastaaPoista
  2. Taisin muuten juuri tilata Basic Sock -lankaa. Ainakin jos muistan oikein. Minä käytin ennen aina Novitan lankoja koska niissä on niin hyvä saatavuus. Sitten löysin nettilankakaupat ja vaihdoin Dropsiin ja Cascadeen. Nykyään ostelen mitä sattuu. Jos tarttee nopeasti lankaa johonkin, haen Halpa-Hallista Novitaa ja jos taas langalla ei ole kiire, tilaan eri nettikaupoista mielelläni mulle uusia lankoja, joista monet päätyy suosikeiksi.

    VastaaPoista