24. lokakuuta 2013

Hait jalassa.

Ostin viime syyskuussa itselleni Hai saappaat. Tämän jälkeen ne olivat kiistaton "suosikki" tulijoiden suhteen tänne blogiin (tittelin on vienyt nyt viime keväinen arvonta), mutta ehkä tänne vielä haitten perässä lukijoita tulee. En vain itse löydä yksittäisillä hai saappaisiin viittaavilla hakusanoilla tänne.

Monia tänne eksyneitä on varmasti kiinnostanut millaiset ne ovat olleet jalassa. No minäpä kerron.
Varmaan valitessa kannattaa miettiä myös kokeiltavaksi numeroa pienemmät, mitä normaalisti käytät - itselle ainakin mahtui 42 saappaat ja normaalisti olen 43/44 (näihin mahtuu myös villasukka!)

Saappaat ovat jalassa oikein miellyttävät. Eivät ole isot lömpsyt, niinkuin muut isot saappaat joita olen joutunut käyttämään. Nämä kivati vähän jopa ovat jalan muotoiset.

Pohja pitää eikä liuskatele, kuin pakollisilla kevään liukkailla.

Ainoa miinus mikä itsellä on tullut vastaan on nuo irralliset karvapohjalliset. Vai mitä..mitä ne on? Lämpöisethän ne on, mutta itseä ainakin häiritsee niin maan mahottomasti niiden liikkuvuus. Pohjalliset lähtevät melkein joka kerta liikkumaan taaksepäin, jonka vuoksi varpaiden alta tämä karkaa ja tuntuu epämiellyttävältä - eikä sitä ihan jokaisessa paikassa ruveta saappaan pohjallisia suoristelemaan.

Muutoin suosittelen näitä saappaita kaikille, kyllä niistä voi sen n.50e maksaa! (Itsellä kyllä puolet vähemmän, koska värivirhe♥)

Ja mikäs paras keli käyttää haita, kuin tällaiset märät ja kosteat päivät täällä kaakossa, missä tuo pakkanen sekä lumi ei suvaitse edes tulla. Sitten otetaankin hankiset käyttöön ♥ Siinä on toinen pariskunta jota suosittelen lämpöisesti niin isoille, kuin pienille varpaille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti