9. lokakuuta 2013

Kaunis banneri?

Päivän dilemmaksi on muodostunut blogi.
Tekisi mieli fiksata tämän ulkoasua, mutta en kuitenkaan ole niin nörtti että osaisin tehdä jotakin radikaalia tälle.
Löytyy ihanan erilaisia "nappuloita" blogien sivuilta, joita klikkaamalla pääsee kyseisten blogien kohtaan blogilistalle, naamakirjaan, instagramiin tai twitteriin.

Pöh, sellaiset olisi kyllä tosi kivat!
Ehkä niiden teko on vaan niin pala kakkua, etten vain ymmärrä.
Olkoot tämä minun tuleva ajatusprojekti.

Toisaalta todella mukavaa on seurata blogeja, joissa on kaunis ulkoasu ja vieläkin kauniinpi banneri.
Mutta mikä on kaunis banneri?

Päivän asut, meikit ja käsilaukut esitellään monesti blogeissa ---
toisaalta bannerissa on vain nätillä fontilla kirjoitettu blogin nimi - joskus ehkä blogin pitäjän kuvankauniit kasvot.
Mutta eihän minun blogini näitä käsittele, joten voin unohtaa moisen hempeuden ja turpavärkkini tunkemisen banneriin - näkyyhän säihkyvän siniset silmäni tuossa sivussakin olevasta kuvasta.

Entäs kun blogissani on ruoanlaitosta välillä juttua?
Kourallisessa Ruokaohjeita tarjoavissa blogeissa ei ollut erillisiä bannereita, vain ne muutamat joissa oli - niistä löytyi tuttuja ja turvallisia raaka-aineista otettuja otoksia.

Kenellä blogeissa pääpaino on käsitöillä, niitä löytyy myös sitten bannerista.

Entäs sitten kun blogi on yhtä sekamelskaa kuin itselläni?
Bannerissa pitäisi suunnilleen olla ruokaa, parveketta, kasvatusta, käsitöitä ja naapurin Svetlanastakin kuva.
AAK.

Olen siis innokas kuulemaan teiltä kaikilta lukijoilta jotka ovat kärsineet ja lukeneet tänne asti, että minkälainen on sinusta kaunis banneri?
Onko se yksinkertainen pelkällä tekstillä varustettu, blogin pääaiheita sisältäviä kuvia oleva banneri, ylisuuri-ei-mitään-kuvankäsittelyä+paintilla tekstit-banneri, ihan bloggerin tms. tarjoama ei-mikään-banneri?

Oletko tyytyväinen omaan banneriisi?
Jos et niin minkälaisen haluaisit? Tai miten sait haluamasi bannerin?

Oma ex-banneri, omin pienin kätösin tehty.

- Sari

7 kommenttia :

 1. - Minul on tuo sama ongelma aina päällä :D. En vaan keksi mitään mukavaa banneria, vaikka ehdotuksia on ollut jos jonninmoisia. HiH, tyydyn siis tällä hetkellä tuohon nykyiseen. Blogiakin ois kiva muokata, mutta siinäkin mietintämyssy pysyy edelleen päässä. Blääh, on tää vaikeeta! xD. Mie tykkäsin hirmusesti tuosta sun ex-bannerista. Se oli kiva ja omalaatuinen. Hmm, ehkä kaipaisin tähän blogiin väriä. Muuten tää on ihan loisto!

  VastaaPoista
 2. Inhoan nykyistä banneriani ja meinaankin vaihtaa sen vanhaan. Heti, kun ehin ja jaksan. Olin ehkä hetken ylpeä omasta paint-rävellyksestäni, mutta en enää.

  Blogin ulkomuoto on mulle ikuinen ongelma! Haluaisin, että se on selkeä ja samalla sieltä löytyis ne tietyt jutut. Tuntuu ettei mikään väri tai kuva kelpaa mulle.

  Tykkään sun molemmista bannereita. Tästä uudemmasta ehkä sen takia, että se on selkeämpi, mutta vanhassa oli paljon sellasta mitä mä kadehdin. Siitä tulee hauskasti esiin sun kiinnostuksen kohteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse vasta kävin eilen Jenni ihailemassa banneriasi :)

   Poista
  2. Kiva, että joku sitä ihastelee :D

   Poista
 3. Mä kyllä tykkään sun noista molemmista bannereista, varsinkin vanhasta. Just tollaset miellyttää, pointti löytyy, mutta ei mikään liian vaikeaselkoinen. Ja pitäähän sen bannerin miellyttää silmää, jää blogi aina paremmin mieleen. Mulle on ihan sama on simppeli vai tosi räjäyttävän monimutkainen, kunhan on kiva!
  Itsellä ollut sama jo varmaan kolme-neljä vuotta, enkä osaa vaihtaa poiskaan! Mut toisaalta, en kyllä vaihdakaan, ennenkuin tulee joku räjäyttävän upea idea, joka sitten kolahtaa. Liian erilaiseksikaan ei voi vaihtaa, jos blogilla on jo tietty "brändi"... Buttonit haluaisin uusia, mutta kun vaan olisi aikaa.... :-/
  Jännityksellä odotamme remontin valmistumista!

  VastaaPoista
 4. Kaunis banneri on selkeä, yksinkertainen, tyylikäs ja jossa jokin pieni, mutta heti havaittava juju tai koukku joka houkuttelee blogisi lukijaksi myös ne ihmiset jotka eivät sinua henkilökohtaisesti tai muista yhteyksistä tunne. Vanha bannerisi ei sitä tehnyt. Jään odottamaan remontin valmistumista mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
 5. Täällähän näyttää hyvältä! :) Ite en tykkää nykyisestä bannerista, mutta se onkin työn alla. Hyvä banneri on semmonen, missä on blogin nimi selkeästi ja mikä sopii blogin teemaan. ei siinä nyt tarvitse kuvata kaikkee mistä blogissa kirjottaa, kunhan se vaa sopii muuhun ulkoasuun :)

  VastaaPoista