27. lokakuuta 2013

Nöttöset palleroksi.

yhyy puhelinkuva nyyh.

Pidettiin kaverin kanssa "neulepiiriä" tuossa illalla. Hän oli käynyt reissussa ja toi miulle ihanan tuliaisen, joka komeilee jo kyökissä. Kudottiin sitten samalla siinä ajan kanssa, sekä juteltiin ummet ja lammet.
Neuleseurani ei sitten jaksanut keskittyä kokoajan neulomiseen, joten annoin hänelle työstöön nöttisiä ja keriäni. Pienen pienet jämänöttöset päätyi isoksi palleroksi (joka tuossa kuvassa on tuon patalappu lärpäkkeen alla) sekä tuo sininen nalle tuossa edustalla.

Itse yritin neuloa salaista projektiani samalla, mutta ongelmia oli mallin kanssa vähän liiankin kanssa. Jos vaikka lähtisi sujumaan, kun rauhassa neuloo telkkarin ääressä eikä hervottoman kikatuksen yhteydessä?

Isommista jämänötöistä keräsin myös neuleseuralle pieneen pussiin isompii palleroita, jotka pääsevät hänen jämäprojekteihin - noh, tämä pussi nyt kuitenkin unohtui jäi odottamaan seuraavaa kertaa tänne.

Ihanaa tämä sosiaalinen hetki, kun ei ole töitäkään ollut ikuisuuksiin! Vähän sovittiinkin että voidaan tehdä tätä jatkossakin - pääsee lankakasani ja purkuvuoreni kuntoon. :)

Vietättekö te koskaan neulehetkiä ystävien tai sukulaisten kanssa?

14 kommenttia :

 1. Minulla on yksi kaveri joka käy täällä oppitunnilla ja silloin istumme keittiön pöydän ääressä kahvin kanssa ja neulomme omiamme :) se on kyllä mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Mikä sen mukavampaa kuin seurassa neuloa :)

   Poista
 2. Joo! Mulla on yks vakkarikaveri, jonka kanssa neulotaan/virkataan toisen luona n. kerran viikossa. Yleensä useamminkin, mutta nyt on ollut hiljaisempaa (juuri siksi etten ole jaksanut/ehtinyt oikein neuloa). Äitin kanssa neulon kans aina sillon tällön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vakkari ihan - vähän se on loistavaa! :) Ehkä se jaksaminen/ehtiminen piristyy kohta ja pääset käsitöiden pariin kunnolla :)

   Poista
 3. Me äitin kanssa aina neulotaan ja sitten muutaman kaverin kanssa tulee neulomishetkiä vietettyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :--) Äitin kanssa on kivaa neuloa! :)

   Poista
 4. No ei ole.. Kunpa olisikin! Sisko jonkin verran tekee mutta asuu niin kaukana, että nöemme aika harvoin. Kuulostaa ihanalle nuo hetket!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ensimmäinen moinen juttu, mutta aivan huisin kiva. :) Harmi ettei sinulla ole :<

   Poista
 5. Mä taidan iskeä puikot ja kerät kaffee pöytään kun tulee seuraavat vieraat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikottelu oli meillä ihan sovittua, mutta nuo kerimiset sitten ihan ekstemporeena :D

   Poista
 6. Eipä ole neulovia kavereita lähiseudulla... mutta lasketaanko se että neulon yleensä aina, oli sitten vieraita tai ei? Tai no kahvipöydässä en, mutta muuten vieraiden viihdytys onnistuu neuloenkin :)

  VastaaPoista
 7. Oi vitsi, en vietä mutta nyt tuli sellanen olo et pakko heittää jonkinlainen neulomishetki neuloville kavereille!! Aaa taidankin alkaa heti suunnitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, loistava idea! :--) Sitten jotain kivaa pientä purtavaa ja hyvää juomista! :)

   Poista