10. lokakuuta 2013

Samarbejde.

on tanskaa ja tarkoittaa yhteistyötä.
Tai ainakin googlen kääntäjä niin väittää.
Tiedä sitten.

Kaiken aikaa kun blogien parissa olen pyörinyt täällä bloggerin puolella, on monissa blogeissa ollut yhteistyötä bloggaajan ja jonkun yrityksen/suunnittelijan tms. kanssa.
Vastaan on tullut suoristusrautaa, kynsilakkaa, lankoja, meikkejä, hiustuotteita.. varmastihan niitä on miljoonia muitakin asioita.
Tai mikäli jos ei ole bloggaajan itsensä kokeiltavaksi tuotteita saanut, niin sitten tämän blogin arvontaan.

Minusta on kiva lueskella bloggeista joista seuraan tällaisista hetkistä, jolloin he ovat saaneet jotakin omiin testauksiin ja antaa niistä sitten mielipidettä.
En välttämättä pysähdy uuteen blogiin jossa on tällaista.

Monesti sitten näissä blogeissa kommenttien puolella on näitä "ah, jospa minäkin joskus pääsisin yhteistyöhön" - niin, varmasti aika moni haluaisi jotain tällaista.

Eilen illalla sitten mietinkin, että mistä itsen olisi kiva tehdä yhteistyötä jos siihen tulisi mahdollisuus.

Parvekepuutarhaan liittyvää.
Sen hoitoon, apuvälineitä tai vaikka jotain siemeniä.
Tai vaikka parvekkeen sisustukseen.


Lankoihin tai käsitöihin.
ofkoos!

Ihonhoitoa.
Sekalainen ihotyyppi, joka herkistyy välillä joskus pienimmästäkin jutusta.
Rasvoja, seerumeita tms.

Hiustenhoitoa.
Onhan nää nyt ollut aika kokeilua koko iän.

ps. kuvat we♥it.comista.
--

Onko teillä tullut paljon vastaan näitä yhteistyöllä tehtyjä blogien tekstejä tai arvontoja?
Oletko lukaissut tai jopa osallistunut johonkin arvontaan?

- Sari

2 kommenttia :

  1. Arvontoihin osallistun, ja kirjablogin puolella jonkin sortin yhteistyökumppaneita onkin: kirjojen arvostelukappaleita (ts. ilmaiskappaleita), messulippuja yms. tuppaa olemaan tarjolla tiheäänkin. Mua itseäni kuitenkin jää monesti vähän mietityttämään, voiko esim. kosmetiikkablogissa teilata täysin puuterin, joka ei levity kauniisti, tai muotiblogissa lahjusvaatteen, jonka saumat on vinossa - noin joitain kärjistettyjä esimerkkejä mainitakseni. Eihän blogin ole tarkoituskaan olla täysin objektiivinen tiedonlähde ja sitä rataa, mutta se bloggaajan "rehellisyys" ilmaisen tavaran äärellä kuitenkin vähän arveluttaa. Itse en juuri tästä syystä tapaa ottaa vastaan tai pyytää kirjoista arvostelukappaleita, koska uskon kokevani, että olisin jotenkin velvoitettu puhumaan siitä kauniimmin kuin muuten olisi aihetta. Ja toki siinä sitten alkaa olla sekin, että jos mainostushyödyt ovat kovin suuret, hommaan astuu mukaan verokarhukin... :P

    P.S. Kivaisa tämä uusi ulkoasu!

    VastaaPoista
  2. Miä oon ihan pari kertaa osallistun arvontoihi mut noihi isompii blogeihi mil on miljardi yhteistyökumppanii tuntuu törmäävän koko aika, joskus ehkä viel mullaki jos jotku oikeesti innostuu tota mun blogii lukee ja jaksan panostaa siihen :D jotai noit kosmetiikkajuttui tietty ois kiva saada kerta sille alalle meen.

    VastaaPoista