14. marraskuuta 2013

DIY: Kirja sydämiksi.Käspaikan nettisivuilla on sydämeen kaava, itse käytin photoshopin kautta ja pienensin sitä. Nämä ovat hieman 2e kolikkoa suuremmat.

Käytin samaa kirjaa kuin krassia askarrellessani, tuppasi vähän haurasta tuohon taitteluun olemaan. Tähänhän voi kokeilla vaikka sekä mitä papereita - mistä itse tykkää. 
Sekä voi muunalle vaikka kuusenkoristeeksi - liimaa/teippaa keskelle (itsellä teipillä sisällä kiinni lanka, sekä sydämien molemmat puolet yhdistettynä) ja sitten vain siimaa/narua/lankaa mistä saa roikkumaan oksalle.

20 kommenttia :

 1. Tosi nätit! Aivan loistava kuusenkoristeeksi suomenlippu-viirin tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, sinne kuuseen nämä taitavat itsellä päästä :)

   Poista
 2. Nämä on nättejä. Vanhat kellastuneet kirjanlehdet tuo tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea, jotenkin ihanan nostalginen. pitäisiköhän itsekin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. onaps ihanan vahahtava (oisko se nyt oikee sana tähän) tunnelma :) mikäs kirja on nyt ollu kysessää kun on päässy urakalla saksien alle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Richard Wurmbrand - Mies joka palasi elämään. Tollainen 70-luvun pokkari :D

   Poista
 5. Hei vitsit, miten kiva idea! Näyttäis varmasti tosi kivalta joulukuusta koristamassa - varsinkin nimenomaan tollasena vanhasta paperista tehtynä. Ehkä tällänen tumpelokin vois yrittää. Ihanaa ja inspiroivaa, mä jään seurailemaan sun juttuja ^_^ ♥: Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuusesta nämäkin löytyy, huspois kaupan tusinakoristeet :)
   Hei, tervetuloa joukkoon - toivottavasti viihdyt! :)

   Poista
 6. Ihania <3 kuuseen sopivat ihan varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! :) Sinne nämä sujahtaa, taidan jopa tehdä lisää :)

   Poista
 7. Siis IHANA! Heti, kun elämä rauhottuu, niin koklaan! Lisään siun blogin omaan lukulistaani, niin löydän tän ehkä vielä sitten. Meidän ysivuotias innokas askartelijakin varmaan tekis mielellään. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan :) Kannattaa kokeilla näit vain, ehkä aluksi sillä alkuperäisellä koolla että pääsee jutusta kiinni ;)

   Poista
 8. Kiva idea! Tosi kauniit just tommosesta vanhasta paperista!
  Blogisani on sulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
 9. Ihana idea tosiaan, harmi etten itse omista yhtään vanhoja kirjoja/pokkareita, missä olisi kellastuneita sivuja :( Pitäisi varmaan käydä kirpparilta etsimässä. Sinulle on muuten haaste blogissani :) http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2013/11/11-asiaa-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin metsästin tämän pokkarin kirjaston vaihtohyllystä! :D Mutta ei kirpparillakaan monesti montaa euroa maksa :) Pitääkin käydä katsomassa, kiitos :)

   Poista