4. marraskuuta 2013

DIY Paperiset tähdet.

Ohje : Täältä (Englanniksi, mutta hyvät kuvalliset ohjeet)
Villalangat ovat sitten kuvausta varten sijoitetut vain, vinkvink

Näitä syntyi eilen sarjatuotannolla, itse käytin ihan tulostuspaperia ja netistä bongattuja kuvia. Liimana puolestaan tesan yleisliimaa (koska en jaksanut etsiä muuta), toimii kyllä ihan hyvin sekin!
Muutaman kikankin opin näitä tehdessä.

Kun kulmia ruvetaan liimailemaan päällekkäin työnsin sukkapuikolla sakaran sisällä alempaa paperia (jossa se liima on) kiinni päällä olevaan. Varsinkin näissä pienimmissä se oli todella tarpeen.

Ja kun puolestaan valmiit puoliskot liimattiin limittäin, joskus saattoi jäädä näihin reikäisiin kohtiin (jossa liimat ovat) rakoja -> odotin että muu tähti kuivaa, laitoin tuohon lisää liimaa ja työnsin reiän vastapäätä toiselta puolelta tähteä sukkapuikon sisään, ujutin sakaraan ja jälleen paikoin sillä ylöspäin & sormilla tuosta päältä (S kirjaimen kohdalta)

Näitä voi tehdä vaikka esimerkiksi valkoisesta langasta ja liimata sitten sinnetänne glitteriä.
Tai ostaa jotain hienoa jouluista paperia ja tehdä siitä. 
Taivas rajana.

7 kommenttia :

 1. Onpahan muuten harvinaisen ärsyttää, että kun yritän oikealla hiirennäppäimellä klikata tuota täällä linkkiä, niin tulee haistattelua kuvien tekijänoikeuksista. Olisin halunnut avata linkin uuteen välilehteen, että olisin voinut jäädä tälle sivulle surffaamaan ja katsoa linkin myöhemmin. Ihan ymmärrettävää, että näin kuvien kohdalla, mutta kurjaa kun kyseessä on ihan viaton linkinavausyritys :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä muuten ole tuota tullut ajatelleeksi, kun itse avaan uuteen välilehteen hiiressä olevan rullan avulla. Nyt olen paljon viisaampi ja rupean pistämään muutoksien tuulet asian suhteen :) Kiitos palautteesta/huomautuksesta :)

   Poista
  2. Kiva, että huomioit palautteen :). Mulla ei ole rullahiirtä, niin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin klikkailla oikealla hiiren näppäimellä.

   Poista
  3. TsiSanna, linkin voi avata uuteen välilehteen myös painamalla ctrl-näppäintä näppäimistöstä samalla, kun klikkaa (vasemmalla) hiirinäppäimellä sitä itse linkkiä. :)

   Poista
 2. Ihania ♥ Pakko kokeilla! ;)

  -Sny 9

  VastaaPoista
 3. Hieno vesileima, se ei nyt kuitenkaan ole joka kuvassa, miksi ei? :) Kivan näkösiä tähtiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska sain sen vasta ja miksi laittaisin sen vanhoihin kuviin?

   Poista