10. marraskuuta 2013

Eikö sivustoon voi liittyä?

Olen huomannut ja lukenut siitä, ettei blogeihin liitytä jos ei ole esillä tuota "liity tähän sivustoon" namiskaa.
Jos oikeasti jostain blogista pitää, niin tottakai sen tahtoo bloggerin lukuluetteloon.
Tässä teille tippi jotka luette blogeja tämän kautta, mutta siinä ihanassa blogissa ei ollut tuota namiskaa. Kuvat klikkaamalla isommiksi, jos silmäsi eivät näe.


Kopioi tämän ihanan blogin, jota haluat alkaa seurata, osoite talteen.
Bloggerin etusivulla on lukemiesi blogien ylhäällä tällainen kohta ja tuossa samassa kohtaa oikealla ratas. Klikkaa sitä.Tämän jälkeen siihen ilmestyy koko rimpsussa ne blogit joita luet, rullaa sivun alas ja siellä on tollainen oranssi lisää-namiska. Kun löydät sen, klikkaa siitä.


Sitten siihen tulee pieni ikkuna eteen. Siihen lisäät sitten sen talteen otetun ihanan blogin osoitteen ja painat seuraavaa-namiskaa. (Tai Seur. tossa nyt lukee)
Blogger kysyy miten haluat lukea kyseistä blogia, ihan samalla tapaa kuin sillä Liity tähän sivustoon-namiskan kautta kysyy. Kun olet valintasi tehnyt, siirry eteenpäin.

Tadaa! Jos blogger ei kiukuttele pitäisi blogin olla lukulistallasi ja lukuluetteloon päivittyä samalla tapaa uudet tekstit muiden joukkoon! :)

4 kommenttia :

  1. Tosi hyvä että joku jaksaa auttaa meitä uusavuttomiakin bloggerin käyttäjiä! :D En olisi nimittäin itse vastaavaa seuraamistoimintoa muuten osannut käyttää..

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä, hyödyllistä!
    Itse juuri lisäsin blogiin sen liity nappulan, niin helpottaa hieman :)

    VastaaPoista