29. marraskuuta 2013

Naapurini Totoro


Malli: Totoro, ravelry
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3mm ja 4mm

Jos haluat menettää hermot - neulo nämä lapaset. Varsinkin jos et ole tehnyt kirjoneuleita tätä aiemmin enempää kuin yhdet - niinkuin allekirjoittanut.

Ihailen taidokkaasti ja sileästi tehtyjä kirjoneuleita, sekä kadehdin miten ne mahtuvat joidenkin käsiin tai jalkoihin. Kokeilin Totoroa aiemmin jo 3mm puikoilla, mikä taisi olla joku aivopieru ja netistä luettu juttu.
KK kuitekin puhui ylitse vaihtamaan isompaan ja aiemmin emo oli puhunut, että käsialani on tiukka.

Nämä lähteävät tilauksesta ystävän luokse, mutta olen sanonut että jos jokin säätämiseni näiden kanssa mietityttää voi hän ne palauttaa ja yritän parantaa taitojani uusien kanssa.
Eihän ne paukkupakkaset aivan vielä ole tulossa, ainakaan meille tai ystävän luokse.

6 kommenttia :

 1. vautsi! on noi kyl hienot!

  VastaaPoista
 2. Minä yritin tehä noita kans, silloin kun en ollut viekä tehny juurikaan kirjoneuleita. Ja joo! Meni hermot. Ja vaikka kuinka purin ja aloitin alusta. Tuomalli on vaan niin kiva että haluisin... Mut ehkä mun ois jo aika kokeilla uudestaan, kun on tuota kokemusta jo karttunut :) ja ihanat nuo sinun on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin varmaan näitä kokeilen jo enemmällä kokemuksella joskus uudestaan, mutta ihan heti ei ole sen aika :) haha. Malli on kyllä helppo, mutta se ettei ne langat vilisis siellä taustalla läpi ja mahtuisi käteen ilman suurempia kiristyksiä! :D

   Poista
 3. on ne vain niin söpöt. Millos Kapu alottaa uudet kirjoneuleet? ;P hehe

  VastaaPoista