3. marraskuuta 2013

Niisku täällä hei!

Tulin eilen siihen tulokseen, että olisi parasta tarkistaa lääkitys - minuun iski yllättäen ihan hurja joulufiilis! Minuun joka vihaa joulussa kaikkea muuta paitsi ruokaa (lanttulaatikko ja rosolli silti on pahaa).

En tiedä mistä se tuli tai mistä se lähti aluilleen - voi mahoton sentäs kuitenkin!

Eilen seikkailin netissä, ihastelin kaikenlaisia kuvia ja pistin jopa kirjanmerkkeihin vaikka että mitä! Ja tietenkin rupesin myös tekemään prototyyppejä joistakin ohjeista, että osaanko. 

wcpaperrullia!
Ei mitään prinsessoja, mutta minun prototyypit nyt onkin vähän tällaisia aina. Tekniikoiden kokeilua, lopulliset sitten vähän jostakin muusta (toki onhan ne vähän persoonalliset kun Anttilan kuvastosta leikelty).
Näitä on kuitenkin kiva tehdä ja suunnitella, minkälaisia niistä lopullisista tekisi. Ostoslista olisi ainakin metrin pitkä jo, ehkei kaikkea kuitenkaan kannata hommata.

Onko linjoilla muita jotka ovat väsänneet jouluksi jotain koristeita itse?

Tämä räyh on myös eräs prototyyppini eiliseltä illalta. 

13 kommenttia :

 1. Voi mun pitää odottaa vielä muutama viikko, kun olen tehnyt päätöksen etten saa häärätä joulua kotiin ennen kun esikoisen synntärit on vietetty kuun puolessa välissä :)

  Ihania nuo kukat!!!

  VastaaPoista
 2. Toi sukka on kyllä niin cool! Ehtisköhän varioida tollaset isänpäiväks?

  Minna / In The HouZe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu miten sukkela olet neulomaan :) kannattaa ainakin kokeilla :D

   Poista
 3. Toi sukka on päheä :). Joulukoristeet vielä saa odottaa, liikaa joululahjaprojekteja kesken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei ole lahjoja niin, voin hyvin ajatella koristeita :) Mutta kiitos!

   Poista
 4. Meidän vessan seinälle ilmaantui kukkia jokunen viikko takaperin :) Kiitos vinkistä noihin roikkuviin kukkiin, ihania!

  -Sny 9

  VastaaPoista
 5. Veskipaperirullat taipuu kyllä moneen! Hienoja kukkia! Ite en oo vielä täks jouluks alottanu, paitsi jos valkoseks spreijatut kävyt lasketaan.. :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään ite kyllä tehä kaikkea ja vaikka mitä, näperrystä ja piperrystä. Nuo vessapaperirullakukat lähtivät kyllä heti "To Do" -listalle, mutta meillä on vaan rumia rullia, niitä mitkä (muka) voi vetästä pöntöstä alas. Ne ei varmaan kovin kivoille näyttäis, edes kukkina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin kun vetää jotkut maalit päälle, niin miksei niistäkin tekisi :) Itsellä oli ainakin vielä tarkoitus tehdä noiden omien kukkien pinnalle jotain :)

   Poista
 7. Kiitos hei vinkistä noihin vessapaperirullakukkiin! Loistavaa hyötykäyttöä, kun tyhjiä rullia tuntuu löytyvän joka kolosta.

  VastaaPoista
 8. Hauskoja koristeita :D Ja nuo sukat! Hihihii!

  VastaaPoista