12. marraskuuta 2013

Prymin kukat.

Ajatukseni oli että seuraavan kerran kun KK tulee kylään, niin kuvataan sillai nätisti valmistuneet lapaseni. Keli kuitenkaan ei suosinut tänään ja saattaa olla että sovellan niiden kuvaamisen omineen, kun valostaa joku päivä. 

KK oli kuitenkin tuonut mukanansa tällaisen Prymin kukkavehkeen. Näitähän saa tilattua ebayn kautta, tai jos haluaa säästä senttejä niin askarrella pahvista. Prymillä saa montakerrosta kukkiin.

Ensimmäisenä tavattiin mukana tulleita ohjeita (tämähän on KK:n äidin oma, kyllä siellä ylempänä on suomeksi myös) ja tehtiin sen mukaan. Se oli jo melkein valmis ja lopun ompelemisia vaille..

 .. kunnes löysin juutupista videon, jossa tehtiin ihan toisella tapaa se! Joten purkuun ja uudestaan. Kaivelin vanhaa silmua mukaan tähän testiversioon.


Lopulta piikkien välistä syntyi tällainen ruusu KK:n tekemänä ja allekirjoittanut toimi ajoittaisena neuvojana, sekä tarkkailin laatua.

9 kommenttia :

 1. Itellä myös sellainen yksinkertainen versio tosta, siksi vähän jäänyt tekemättä mitään kun siinä on vaan ne perustapit, mutta tuosta tuli tosi nätti.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sopii Silmu tuonne taustalle :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis (y) -minun aarteissani on tuollainen samanlainen vanha-vanha ..jossa on oranssinvärinen uloin kerros ja valk. keski-kerros ja vihreä sisin kerros -kerrokset saa irti ... -nappulat ovat kiinteät :) -olen sillä vaan kokeillut keski-ja sisäkerroksella niitä helpoimpia pujotteluja.. -täytyypä kokeilla tuota pujottelua (y)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivannäköistä tuo alin lanka!

  VastaaPoista
 5. Erittäin avartava kokemus kyllä tämä kukkasprojekti :) tulee varmasti lisää väsäiltyä kotosalla noita! Mutta oli kivaa lyödä yhteen päät tuossa, ainakin saatiin jotain aikaiseksi heh.

  VastaaPoista