13. joulukuuta 2013

Aschan Coffee & Deli Kotkassa

Pasaatiin aukesi 4.12 kyseinen kahvitteluun sopiva paikka ja voi sitä hulinaa sen jälkeen siellä. Tai ainakin yhtenä menneenä sunnuntaina.

Maanantaina laittelin Kuppikissalle viestiä että olisiko tiistaina sopiva päivä pitää neulepiiri, menisin hänelle ja kilkuteltaisiin puikkoja. Piipahdettiin kuitenkin tässä kahvila delissä herkuttelemassa.


KK ylisti Aschanin jättimäisiä teelasikuppeja, sekä kyllä tuo teekin taisi maistua. Tuo kyllä oli aika iso kippo.


Molemmat herkuteltiin moisella valkosuklaakakulla. Vaikka en järin makean perään ole, niin tätä piti ehdottomasti kokeilla (koska valkosuklaa) ja kyllä kannatti!
Ei ollut mitään höttökamaa, ei liian makeata eikä mautonta. Juuri suun mukaista ja haarukkaan sopivaa.
Suosittelen!


Kyllä myö lopulta KK:n tykö myös "eksyttiin" ja tällainen nappisilmä siellä alkuunsa meitä viihdytti. Voi sitä vauhdin määrää ja energiaa. En edes muista milloin olisin pitänyt viimeksi kissaa sylissä.
Kun kisin kuvailulta ehdittiin virkkasin KK:lle yhden neliön sen ikuisuuksissa olevaan peittoon. Oma käsityökin oli mukana, se taisi vähän jäädä toiseksi.

7 kommenttia :

 1. Oooh, tuo kakkupala on ihan liian herkullisen näköinen! :9

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Khadin kanssa :D Pitäis olla kuolalappu kaulassa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sul :) sul on kiva tyyli kirjottaa!!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tuo kuppi oli juuri sopivan iso, plus se raparperi tee oli kerrassaan maukasta ja kakku oli kerrassaan täydellinen :3 oli kiva reissu, plus miun pikku kisu <3 se on niin soma tuossa

  VastaaPoista