3. joulukuuta 2013

Kerijälaite saapui taloon.

Olen jo pidemmän aikaa himoinnut tätä vehjettä. Monessa blogissa kohdannut, jolloin himot sitä kohtaan aina tullut esille piiloistaan. Kuulun nimeltään näihin ihmisiin joilla on jämälankoja vaikka muille jakaa, pienempi joita tässä ei voi pyöritellä ja sitten suurempia - juuri tähän käyviä.

Vehje on Jiin tilaama joululahja, saapui kuitekin ulkomailta nopeasti joten en malttanut olla ottamatta käyttöön. Kyllä on kannattanut, kun epämääräiset nytteröt ovat menneet pienempään tilaan. Vielä olisi joitakin sopivia keriä pyörittämättä, mm. syksyllä ostetut tissilangat. (Roosa nauhan kerät) Ne kerät näyttää aika sekamelskalta kun päältä katsoo.


Ensimmäisenä kokeilin SNYyni pistämää nallea, jonka aiemmin koolasin.

Rullaus sujuu minusta parhaiten jos kerittävä lanka ei ole solmusa tai lähde seikkailemaan ympäri asuntoa
Tämän omatekemän vyyhdin kanssa tuli sitten solmuja ja kerä olikin ekan kerran jäljiltä hiemna hassu.
Pyöräytinkin uusiksi.

Hurjan suuria määriä tässä ei voi pyörittää, itsellä tuppasi ainakin menemään sinne alas rattaisiin ja jumittamaan koko pelivehkeen.

Mutta suosittelenko? Ehdottomasti.
Itsellä on tosiaan nallet ja 7veikat paljon siistimmässä järjestyksessä laatikossa, tilaakin olisi vielä lisää muille rullatuille! Eikä tuo vehje mikään tilaa vievä vekotin ole, kun muutamat osat saa irti ja pieneen lootaan piiloon  :)

5 kommenttia :

 1. Tää on niin paras! Mullakin on toi ja ihanasti saa kerät siisteihin helposti järjesteltäviin kiekkopinoihin ja parasta et saa alotettua kerän sisältä ilman lankaoksennusta <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös himolistalla ja vakavassa harkinnassa kerijälaitteen hankinta. Mistä tämä on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amazonista, mutta suosittelen lämpöisesti ebayta :)

   Poista