10. joulukuuta 2013

Purkutyöt onnistuu!

.. tuon aiemmin mainitsemani lankarulluttimen ansiosta todella hyvin!

Minulla on tosi pitkään ollut laatikko töitä ja ufoja mitkä on pitänyt purkaa, mutta se homma ei koskaan oikein ole innostanut. Nyt kuitenkin kokeilin yhdellä työllä tuon kerijän kanssa purkamista, voi että miten hyvin se sujuikaan!
Päästä vähän purki, pujotti laitteeseen ja nasta lautaan. Toiselle kädellä rullutteli, kun toinen piti pöydällä työstä kiinni. Välillä joutui sitten raidallisissa töissä miettimään ja pysähtymään, kun lankojen vaihtokohdat tulivat vastaan - kivuttomasti ne myös meni kyllä.


Tällainen kori löytyy täynnä purettavia töitä ja enemmänkin, mitä tässä kuvassa ei näy ja osa olikin jo onnellisesti keränä. Niitä sen verran, ettei kaikki mahdu pieneen koriin! voi mahoton.


Ja kertaalleen neulottu lanka menee ikävästi kiharalle, joten heti jos sitä lähtisi kikkarana neulomaan olisi työn jälki vähintäänkin mielenkiintoista. Kerijälaite tekee keristä siistejä sekä väljiä, toivon mukaan myös ajan mukaan hieman suoristaakin lankoja.

5 kommenttia :

 1. Tuo kyllä helpottaisi varmaan omaakin purkuhommaa....alkaa näyttää pelottavasti sille, että minunkin on siirryttävä vihdoin moderniin aikaan :D

  VastaaPoista
 2. Jännittää, olit näköjään hakenut viimeisen paketin <3 Tulihan aiemmin lähettämäni kortti muuten perille..?

  -Sny 9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kortti tuli eilen enkä kerennyt siitä mitään vielä tänne päivitystä tehdä :D just hain paketin ja tässä käyn sitä tonkimaan kohta kunhan hengahdan :)

   Poista
  2. No onpas ykkösluokan posti kulkenu hitaasti, kun torstaina jo laitoin matkaan :o

   Poista