11. joulukuuta 2013

Ystävän salaisen viimeinen posti.

Tänään saapui puhelimeen ilmoitus, että paketti on saapunut postiin. En osannut odottaa, että se olisi SNY vaan eräs toinen paketti - olinhan eilen saanut vasta postikortin. (Tästä syystä epäilen että pakettini on saapunut omalle parilleni, ennen korttia..)

Jännänä odotin mitä viimeisessä paketista löytyy, samalla myös hieman "apeana" että tässäkö tää nyt oli ja joka kuukautinen yhteydenpito loppuu - kerrankin posti tuonut jotain muuta kuin mainoksia sekä laskuja.
Ensimmäiseksi salaiseksi pariseni osottautui Puikoilta pujonnu-blogin Piia, hän kysyikin paketin mukana tulleessaa kortissa osasinko missään välissä arvata kuka on.
Jos rehellisiä ollaan niin kyllä Piia tiesin :) Ja että miten? En lähtenyt etsimällä metsästään tätä tietoa, mystisesti ilmestyi vain julkinen uusi lukija kun pareja alettiin jakamaan.
Mutta haittasiko tieto? Ei oikeastaan, koska en ollut koskaan 100% varma tästä asiasta, enkä oikeastaan "välittänytkään" ja saatoin ehkä vähän leikkiäkin etten tiedä. ♥

Mitähän viimeisestä paketista löytyi?


Neljä! kerää Jussia. Vasta eilen mietin että pitäisi hommata pari kerää Jussia tai isoveljeä - nämä tulivat siis juuri sopivaan saumaan!


TOBLERONEA! miua joulu on pelastettu♥♥♥
Pyörällä kuvioitu pinssi, kaksi apupuikkoa (tulee todella tarpeeseen, kun olen alkanut palmikoita opetteleen), hirvi!!♥ piparimuotti, kolme DIY tuikkukippoa sekä nimikkokynä.
Kaikkea todella ihanaa ja tarpeellista. (Suklaata, daa!)


Piian käyntikorttikin oli mukana. :)

Kiitoksia Piialle ihanista paketeista kierron aikana!♥ Paljon kaikkea kivaa sekä mukavia yllätyksiä koko kierron ajan. Saatan jopa uskaltautua osallistumaan jos en keväiseen, niin ensi vuoden syksyn kierrokseen.
Joten kiitos myös sny-emolle tästä!

7 kommenttia :

 1. Olipas ajattelevainen sny :)
  Muistathan että nuo kauniit tuikkukupit eivät välttämättä kestä poksahtamatta lämpökynttilän kuumuutta? <3

  VastaaPoista
 2. Hih, ihana että oli mieluisa viimeinen(kin) paketti ♥

  Hirvi-muotti oli aivan pakko ostaa, kun näin sen kaupassa ja pinssistä tuli mieleen se sun parvekeella talvehtiva pyörä. Samanlaisia tuikkuja tein meille kotiin terassille, kiepautin vielä ohutta metallilankaa kaulan ympärille ja johonkin vaan roikkumaan. Jos mieluummin poltat niitä sisällä, hommaa tosiaan led-tuikut kaupasta. Taitaa olla jokin räjähdysvaara kynttilän kanssa, jos kuumenee liikaa (ulkona ei tätä vaaraa niin ole).

  Jotenkin oli sellainen "tutina kankuissa", että oon ollu ihan ilmiselvä pari. Tuo lukijaksi liittyminen samaan aikaan tän SNY:n kanssa oli ihan sattuman kauppaa, muistelen liittyneeni juuri ennenkuin sain tietää parini :D Ihan vasta mietin, että miksi ihmeessä en ole kommentoinut blogia myös omalla nimelläni, ei kulje mopo täysiä täällä päässä, hah!

  Oikein ihanaa joulunaikaa teille ja jatkan kyllä blogisi seurailua entiseen malliin ♥

  psst. nyt vihdoin voin esitellä kaikki tekemäni Kupla-lapaset blogissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan minäkin parvekkeelle vien ja tuon sisään nuo lämpöä kestävät versiot :) Sinne kylmyyteen pitämään pyörälle seuraa :D

   Miulle tuli kyllä tuon SNY ja kässäblogiryhmän jälkeen roppakaupalla uusia lukijoita, mutta sie satuit "sopivaan saumaan" SNY:n alun kanssa :D No nyt jatkossa voit kommentoida ihan omalla nimelläkin täällä eikä anonyyminä :)

   Ihanaa joulua myös sinne sinulle teille ♥

   Poista
  2. Hei apua, hoksasithan että se handmade-nauha on sitä valmiiden töiden merkkausnauhaa..? Ettet luullut lahjanauhaksi :D

   Poista
  3. Hoksasin, olihan ne tulleet blogissasi jossain välissä vastaankin ;)

   Poista
 3. Ihania juttuja olet Sari saanut!! Tosiaan nuo tuikkukipot eivät välttämättä kestä lämpökynttilöitä, mutta ainakin PartyLitellä on tuoksullisia ja tuoksuttomia tuikkuja, jotka eivät lämpene. Suosittelen!

  Enkä muuten edes ole PartyLite-konsulentti, muuten vain hurahtanut :D

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti!

  - Heidi -

  VastaaPoista