10. tammikuuta 2014

Haminan Neuletapaaminen.

Minusta on kiva, että täällä pienilläkin paikkakunnilla järjestetään neuletapaamisia.
Olen 2013 kesästä käynyt melkein joka kuukausi Kotkan omassa neuletapaamisessa harrastamassa sosiaalista kanssakäymistä (kuulemassa tuoreimmat juorut ja ihastelemassa muiden töitä!) ja syksyllä myös kerran Haminassa.
Kotkan neuletapaamiset ovat aina samassa paikassa, ajankohta vain muuttuu kun päivää valitaan miten kävijöitä olisi eniten. Haminan puolestaan on samaan aikaan ja samassa paikassa, tällä kertaa kyllä poikkeuksena. Kuun ensimmäisenä keskiviikkona.

Kuppikissan kanssa lähdettiin taas sateisesta, pimeästä ja loskaisesta Kotkasta huristelemaan Haminaan. Oltiin sen verran ajoissa, että kierrettiin myös Seppälä sekä Suomalainen kirjakauppa.

KK löysi kirjakaupasta Smoothiet ja mehut kirjan, josta oli todella innoissaan. KK:n selaillessa kyllä sieltä muutama minunkin mieleen löytyi. Enemmän ehkä ihailin laseja, värejä ja kuvien tasokkuutta.

Haminan neuletapaaminen pidetään Puistokahvilassa, joten tietysti siellä tulee vähän jos kaikki maistaneeksi jotakin. Erilaisia juomisia, sekä myös syömäpolitiikkaan liittyviä suolasia taikka makeita.

hyi vitsi miten makeaa oli tuo suklaatorttu!
 Kilkuttelijoitakin oli paljon enemmän mitä viimeksi! Kotkan omassakin kävijämäärä on välillä pieni, toisaalta kiitettävän suuri. Kuitenkin kiva, että ei mikään järjestön määrä ole. Tällä erää meitä olikin kuusi kappaletta itseni lisäksi, mikä on oikein oiva lukema! Naurua riitti monestakin asiasta (ja sen kuuli varmasti läheisissä liikkeissä asioivat ihmiset) ja erilaisia käsitöitä syntyi - villasukkia taisi enemmistö tänään kutoa.
Hepsillä oli hurja meno pyöröjensä kanssa, että oikeasta kädestäkään ei ole kuin vähän sormia jäljellä. :)

2 kommenttia :

  1. Onpas hauska postaus ja kivat kuvat! Ja jopas minulla oli vauhtia! =)

    VastaaPoista
  2. Kivat kuvat :) Itse meinaan innostuttaa nuorison neuleiden maailmaan.

    VastaaPoista