16. tammikuuta 2014

Hirmukintun raidalliset.

Monesti olen katsonut miten Jii kävelee syksystä kevääseen villasukissa ja monesti ne ovat hänen jalkaa hieman pieniä - sukkia jotka ovatkin monesti ajateltu minun jalkaan meneviksi.
En siis enään ihmettele jos jotkut sukat pyörii jaloissa. Olen myös vähän tapakasvattanut ettei tiettyjä sukkia mitä löytää saa vetää jalkaan, koska ne ei todellakaan ole hänen jalkoihin sopivia. Aivan loistava syy siis ruveta tekemään isojalalle omia sukkia lisää - jos jäisi omani rauhaan.

Aluksihan en kyllä ajatellut herraa näitä aloittaessa, vaan jälleen työssä turvonneita jalkoja tavanneena ja niihin villasukista jääneitä painaumia. Kun sovitin ihan huvikseen koon puolesta Jiille näitä, hän tokaisikin että teenkö hänelle. Silloin lamppu syttyi.
Sanoi niitä sopivaksi varresta, mutta jalkaterän kohta heilui. "Mutta oikein sopivat, jos alle laittaa tennissukan kovilla pakkasilla."
Varretkin ovat minusta mukavan pitkät, kun talvella Jiin käyttää maihareita niin ei jää varret minneen roikkumaan ja tarvitse Jiin vedellä sukkia muodottamiksi


Lankana on 7 veljestä jämiä.
Puikot 4mm
Kulutus 160g
Puikoilla 14silmukkaa

5 kommenttia :

 1. Peussukat raidoilla on ihania! Voi kun tuota ruskeaa tulis taas myyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Novitan sivuilla ainakin näyttäisi olevan? :)

   Poista
  2. Ahaa! :D Minä vaan aina kiertelen noita kivijalkakauppoja ruokaostosten/asioiden hoidon yhteydessä, enkä ole sieltä edes tsiikaillut! Ainakaan Kuopion Prismassa ei ole näkynyt. Ja eiköhän noita lankoja ole varastoissa jo ihan tarpeeksi.. :D

   Poista
 2. Jotenkin tosi kauniit sukat. Tykkään!

  VastaaPoista