7. helmikuuta 2014

Joogasukat sukkalehdestä.


Lanka: Nalle
Puikot: 3½mm
Kulutus: 70g

Nämä ovat Novitan sukkalehdestä malli L, ainakin melkein. Lehdessä ne ovat Kärki auki-sukat, joka itsestä on vähän hassua kun jos tahtoo villasukat niin kyllä sitä varmaan varpaat ovat usein kylmimmät.

Päätin siis jälleen tehdä joogasukat, ne ovat nytten joku uusi innostukseni. Jää nähtäväksi mikä on seuraava. Jossakin blogissa huomasin kirjoittajan käyttävän joogasukkia pelatessaan Wiillä ja joogasukkien pitävän vähän jalkoja lämpöisinä. En jäänyt sen kummemmin asiaa lukemaan ja siihen perehtymään.

Ohjeessa käytettiin Novitan Alpaca lankaa, mutta itse pyörittelin puikoille nallea koska se oli pari päivää huutanut nimeäni laatikosta. Minusta ihan sovelias lanka.

Malli puolestaan oli todella helppo, kun sen oppi. Myös nopeasti nämä puikoilla suhahteli - saatanpa tätä kokeilla vielä toistamiseen ja lisää! Jos mukaan tulisi sitten jo kantapää ja kärki? :)
Näissä muutos edellisiin joogasukkiin on se, että nyt kantareiän teossa takaisin otin vähemmän silmukoita kun niitä päätellessä.

Muinoin saadessani tuon lehden ei siellä mikään ohje oikein sytyttänyt, vuosien muhimisen myötä ja googlessa vastaan tulleesta kuvasta haltioissani päätin korkata lehden vihdoin. Vaikka ovat kyllä lehden piirakkasukat tutut jo ennen lehden ilmestymistä.

(Onni on myös vihdoin omiin jalkoihin sopivat työt, jolloin kuvaamiseenkin tulee vaihtelua ja haastetta!)

4 kommenttia :

  1. Vanha kunnon jakarikuvio. Joissain Novita lehdissä on se vika että ei oikein mikään sytytä ja tarvitaan vuosien kulumista että sieltä löytyykin jotain, joskus ei koskaan.. :) Kivan väriset sukat..tai siis eihän ne ole sukat.

    VastaaPoista
  2. Sukkalehti on musta kingi alusta loppuun. Hienot! Taidanpa kopioida säärystin idean :)

    VastaaPoista
  3. Kivat joogasukat. Tuo Novitan sukkalehti on loppujen lopuksi kyllä verraton, aina sieltä vain löytää "uusia" toteutettavia ohjeita.

    VastaaPoista