28. helmikuuta 2014

Kohti kevättä ja kädentaitomessuja.

Täällä Kotkassa odotellaan tosi paljon muutamaa asiaa.
Yksi on ainakin kevät.

Toissapäivänä paistoi aurinko niin mukavasti jo, että sohvalla istuessa tuli lämmin. Parvekkeellakin tarkeni todella hyvin hupparissa olla ja puuhastella pyörän parissa.
Nyt muutamaan päivään ei ole tuota valoilmiötä tapahtunut, mutta ei makeaa mahan täydeltä? Jos vaikka tiistaina sitten taas ihan kunnolla. Tai kyllähän nuo ennusteet kerkeää siihen mennessä vaihtua.


Olen saanut paljon kylvöksiä multiin ja paljon on myös itänytkin. Oikeastaan kehnommin mullasta ovat ilmestyneet mustasilmäsusannat, ehkä voisinkin pistää muutaman lisää tulemaan. Pussissa taisi olla itävyysprosentti kyseisillä vihreillä aika alhainen. En sano sen enempää etten valehtele niin, että korvat heiluu.


Muutamat talteen otetuista chileistä kasvaa hiljaa mutta varmasti, kahdenlaiset paprikatkin menee hurjaa vauhtia. Ainoat mitkä ei niin suurempaa vauhtia pidä ovat tomaatit sekä mansikat.
Mansikat ovat lähteneet itämään, se mitä sieltä on lähtenyt tulemaan on niin pientä etten aluksi meinannut edes huomata. Tomaatit erottaa vähän paremmin ja ovatkin päässeet omiin ruukkuihin, kasvupyrähdystä odotellessa.

Odotellaan täällä siis lämpöisiä sekä aurinkoisia keväisiä päiviä.

Toinen asia mitä meillä odotetaan on huomenna olevat Kädentaidonmessut Helsingissä Wanhassa satamassa.
Suunniteltiin jo aiemmin viime vuonna Kuppikissan kanssa, että lähdetään nyt keväällä käsityömessuille. Ajatuksemme oli naulattu huhtikuussa oleviin Messukeskuksen kädentaitomessuihin.
Ehdottelin asiaa lähtökyläni martoille, koska samalla olisi muutamat muut messut samaan aikaan jos välttämättä kädentaidot eivät kiinnosta.
No noille messuille Martat eivät lähde vaan tämän viikonlopun omalle.
KK oli into piukeena jo kun ilmoitin meidät, itsellä tämä olotila ilmeentyi vasta eilen. Keskiviikkona jo vähän suunniteltiin skypessä, eilen sitten vähän enemmän. Illalla en meinannut sitten saada nukkumattia tavoitettua, rupesinkin suunnittelemaan mitä pitäisi muistaa ottaa mukaan.
Tänään sitten vielä vähemmän tulee uni silmään :)

Minut voi siis huomenna bongata käsityömessuilta!

2 kommenttia :

  1. Mustasilmäsusanna on kyllä ihana!! :)

    VastaaPoista
  2. Mun pitäis kipittää tuohon paikalliseen vihermyymälään kattelemaan, että mitähän sitä istuttelis. Ettei jäi ihan viime tippaan :D Yleensä havahdun toukokuussa siihen, että jaa, pitäiskös jotain vaikka kylvääkin :D

    VastaaPoista