11. helmikuuta 2014

Missä minä blogia kirjoitan.

Lankahelvetti blogin Henna viskasi minua sekä muutamaa muutakin blogia tällaisella haasteella, missä kerrotaan muille missä bloggaa.

Olen kohdannut tätä jo joissakin muissa blogeissa joita seuraan ja jäänyt kahdehtimaan kaikkia hienoja viritelmiä, sekä paikkoja. Nyt kuitenkin pääsen itsekin raottamaan omaa paikkaani.

Tällä pöydällä meillä pelataan, dataillaan, katsotaan erilaisia videoita netistä, kirjoitetaan blogia, askarrellaan ja joskus myös neulotaankin. Pöydällä tapahtuu vaikka mitä ja sen huomaakin kuvasta.
Löytyy lankaa, piuhojen laatikkoa, kasveja, muistilappuja, kuuloketta, kyniä ja kaikkea muuta epämääräistä.


Blogiin kirjoittaessa tai muiden päivityksiä lukiessa taustalla monesti pyörii musiikkia, pienen oman rauhan mahdollistaa nykyisin myös pelaamiseen todella hyvin soveltumat kuulokkeet.
Monesti tuosta löytyy myös kamera sekä käsityöt, joita kyllä tehtyä koneella ollessa aikasta usein - varsinkin nyt olympialaisten aikana kun kaikkia lajeja ei televisiosta näytetä.

Hennan tavoin myös itse haaveilen askarteluille sekä käsitöille pyhitetystä huoneesta. Sekä enemmän ikkunatilaa kasveille, varsinkin nyt keväällä alkaa olemaan tiukkaa kun alkaa siemenien kylvämiset.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti