24. helmikuuta 2014

Origami-perhoset ovikranssi.

Aiemmin kertomani Origami-perhosen ohje päivityksessä syntyneitä perhosia pääsi myös mobiilin lisäksi ovikranssiin. Oikeastaan ne pääsivät siihen aiemmin, mutta alkuperäisessä kranssissa oli kukkasia jotka DIY-päivän lähestyessä vielä kuivuivat - siten syntyi mobiili.


Kranssi on ostettu Tiimarin kuolinmyynnistä.
 Käytin tässäkin niitä kuolleita risuja, joista kyhäsin mobiilinkin. Jotta tätä voi ilman suurempia putsailuja käyttää myös jatkossa, on tuo perhosten pylväs vain naurulla kiinni.


Marraskuussa tehty Paperinen ovikranssi pääsi kesälomalle. 
Tällä rupean vastaanottamaan jo kevättä, vaikka Suruvaipan ja Sitruunaperhonen lähtevät lepattamaan aikaisintaan maaliskuun puolella.
No, kohtahan se on!

9 kommenttia :

 1. Moikka! Vihdoinkin kerkesin oikein kunnolla vierailla blogissasi. Kävin jo aikaisemmin pistäytymässä, mutten kerennyt perehtyä pahemmin, kun oli hieman kiirus. Olet melkoisen ahkera bloginpäivittäjä, mukava juttu! Erityisesti tykkäsin tämän postauksen perhosista. Itekkin tullut joskus origamenja taiteltua, mutta en oo oikein koskaan keksinyt, että mihin niitä käyttäisi. Pitääkin joskus kehitellä jotain tämän kaltaista, kun tuo taittelu on niin mukavaa! Keep going!

  Terveisin, SNYsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että pistäydyit :) Tervetuloa uudelleen ;)

   Poista
 2. Ai vitsi! Tää on simppeliydessään niin nätti! Miks teit tän vasta nyt etkä ennen kuin ehin söhertää omaa kranssiani :( Tosin siitä tuli aika hauska, mutta tällanen ois ollu parempi!

  VastaaPoista
 3. Tää kranssi niin puhuu mulle ja se on paljon se. Mites tällasia perhosia sais säänkestäviks, et vois heittää tuohon ulko-oveen? NIIN HIENO!!!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava! Kaunis ja yksinkertainen!

  VastaaPoista
 5. Ai kun ihanan idea. <3 yvin yksinkertainen, mutta kaunis.

  VastaaPoista
 6. Heippa! Voinko käyttää tuon ihanan kranssin kuvaa yhdessä blogini inspiraatiokollaasipostauksessa (vähän saman tyyppisessä kuin tämä)? Olisi tosi mukavaa. Linkittäisin tietenkin alle kuvan lähteen ja niin edespäin. :)

  VastaaPoista