28. huhtikuuta 2014

350metriä Latviasta.

Sain kun sainkin vihdoin oman taikapalloseni SNY-kierroksella. Odottelin vähän tätä jo ennen pääsiäistä, olihan sitä tämän kuun paketin teemana pääsiäinen ja mahdollinen kämmekkään ohje. Pääsiäinen tuli ja meni, itse tein ahkerasti töitä.
No paketin lähetys vähän myöhästy ja tänään sitten tuli jo pakettilappua, odottavan aika on pitkä. :) Ei ollut pääsiäisherkkuja eikä kämmeikkäiden ohjetta, hih. Oli nimeltään kaikkea muuta!
Lankaa oli parini mukaan paljon ja sehän tuli huomattua sitä keriessä, kun alkoi mennä yli äyräitten.


Paketissani oli vaikka ja mitä!
Käsityölehti, käsi- ja jalkarasvaa (tarpeen, teen jalkojen päällä töitä käsillä), palasaippua, helmilaukku, pienet 4mm puiset puikot, puikkostopparit, kasa ihania nappeja sekä latvialaista villalankaa.

100% villa ei kuulu repertuaariini, mutta eiköhän tuosta jotain synny - vaikka se kaulaliina mitä parini ehdotti. Pitääkin ruveta etsimään kivaa ohjetta. Kiitos!


Nuo napit ovat ihanaisia. On pieniä turkooseja näkinkenkiä ja toisista tulee mieleen helmet, taustalla olevat valkoiset sopivat varmasti todella hyvin johonkin sievään neuletakkiin (kunhan joskus sellaista rupean tekeen). Vaalin näitä huolella ennenkuin tiedän jonkun täydellisen kohteen.
Ja tuo käsirasva (punainen tuubi) tuoksuu ihan vohvelikekseiltä! Vai miksi niitä kutsutaan :) Kivan mieto että uskaltaa käyttää jopa ennen töihin lähtemistä.

Nämä taikapallerot ovat aina mielenkiintoisia, koskaan ei tiedä mitä sieltä keskeltä löytää!

8 kommenttia :

 1. ai että on ihanat napit ja tuo langan väri <3 syötävän hyvä :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kivannäköinen kerä ollut! Langan väri miellyttää munkin silmää :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pallon oot saanu :) Miusta nuitten tekeminen on ainaki yhtä riemukasta ko purkaminenkin.
  Siulle on haaste miun blokissa.

  VastaaPoista
 4. Hieno lahja, mutta miksi se on lankakerässä? Onko se joku oma juttunsa.

  VastaaPoista
 5. Ihanan pallon olet saanut :)

  VastaaPoista