18. huhtikuuta 2014

Jotain uutta rintamilla

Vielä viikon alussa ei ollut mitään uutta, ei jännittävää tai sen suurempaa kerrottavaakaan. Niinhän tämä viikko on mennyt, että tänään on jo perjantai - Pitkäperjantai. Ja voi mahoton miten pitkältä se tuntuukaan!
Tänään jos yhtä ja toista asukasta silmät painoi, pystyin samaistumaan siihen tunteeseen - olisihan sitä itsekin voinut jäädä sänkyyn. Ei auta itku markkinoilla.

Repäisin tänään ja ompelin vihdoin toisen hihoista kiinni. Teinhän minä sen jo tuossa keskiviikkona ainoana vapaapäivänäni, ei mennyt kuitenkaan kuin siinä eräässä ruotsinkielisessä ohjelmassa. Tällä kertaa sain hihan kuitenkin muihin osiin kiinni ihan vältettävällä tavalla - en tiedä voiko saumoista saada koskaan täydellisten pisteiden arvoista, varsinkaan hihojen saumoista. Ör.


Kyseisen operaation jälkeen mielikin nousi työn tiimoilta, eihän sitä paljoa enään puuttuisikaan. Ehkä parasta etten rupea jossittelemaan, että milloin rupean toista hihaa työstämään kiinni. Vai teenkö kauluksen eka. Käsitöiden aiheuttavat vaikeudet valita!Aurinkoista ja lämmintä pääsiäistä kaikille! Nauttikaa maltilla herkkuja, tehkää mieleisiä käsitöitä ja viettäkää laadukasta aikaa! ♥

4 kommenttia :

 1. Hyvänvärinen neule :) Ite en oo vieläkään uskaltanut tarttua sukkia/lapasia/pipoja suurempiin neuleprojekteihin, ja en oo ihan varma, että riittäiskö hermot ees. Ei voi muuta kuin ihaillen kattoa muiden sisukkuutta, ihan mieletön urakka sinullakin tässä tikuteltuna kasaan.. Respect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, etten itse tämän jälkeen tartu kaulaliinaa suurempaan työhön ihan heti :D Tää on tuottanut hikeä, verta, tuskaa ja mitähän vielä, ehkä eniten silloin kun huomasin neuloneeni toisen etukappaleen liian pienillä puikoilla :D

   Poista
 2. Ihanaa pääsiäistä myös sinne :)

  VastaaPoista