14. huhtikuuta 2014

Länsirintamalta ei mitään uutta

Tajusin tuossa lauantaina, että edellisestä postauksesta on kulunut ikuisuus.
Ikuisuus on vissiin muotia itselle tällä hetkellä vähän jokaisessa asiassa tai tapahtumassa.
Neuletakkia on tehty ikuisuus.
Huonot kelit ovat kestäneet ikuisuuden.
Mennyt työviikko tuntui kestävän ikuisuuden.
Tänään vihdoin "omalle" osastolle sijaistamaan, kelikin näyttäisi lauantaista lähtien lämpenevän ja aurinkoistuvan selvästi (voihan nuo ennusteet valitettavasti muuttua).
Eikä neuletakin tekeminenkään kestä toivottavasti enään ikuisuutta.


Takana on omalla tapaa raskas työviikko, joten ei ihme jos neuletakki ei ole jaksanut järin innostaa ennen tai jälkeen työpäivien. Kuluneen viikon aikana olleista vapaistakin meni toinen Kuppikissan kanssa hunningolla.
Hihat ovat kuitenkin parsittu kasaan. Todennäköisesti kulutan tämän viikon ainoan vapaan hihojen kiinnittämisen parissa, jonkun aamuvuoron jälkeiset tunnit sitten päättelemisen parissa.
Kaulusta unohtamatta.

Nämä on näitä päiviä, jolloin nostan hattua yksinhuoltajille tai muille vanhemmille, jotka ovat monta puolet päivästä töissä ja loput ajan lasten seurassa - kun sitä energiaa pitäisi riittää.

Onneksi ei ole paljoa enään, sitten voinkin palata tekemään enemmän "omia" käsitöitä.
Sukkia.

Mikä on sinun "oma" käsityö? :)

6 kommenttia :

 1. "Oma juttu" on varmaan myös täällä ne villasukat.. Ne on jotenkin helppoja aloittaa, tehdä ja viimeistellä :) Ja kyllä, mikään ei oikeasti kestä ikuisuutta. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vaikka olisi jotain hieno pitsiä tai kuviota, silti ne valmistuvat aina aika nopeasti jos ei tule muuttuvia tekijöitä väliin :) Kiitos!

   Poista
 2. Meinasin kommentoida tuonne FB puolelle, mutta sitten muistinkin.. ;) Mä olen lähestulkoon ulkoilmassa koko päivän ja illalla kun tarttis jaksaa neuloa niin ei paljon huvita vaan silmät lupsuu kiinni. Mä kyllä odotan tuon villatakin valmistumista. Kiva nähdä sitten valmiit kuvat. :) Miun oma juttu tuntuu myös olevan nuo sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on ihan perus-normaali-tavallinen-villatakki, ei mitään erikoista.. silti itsekin odotan että valmistuu, niin pääsee muiden asioiden pariin :D

   Poista
 3. Mun ns. oma käsityö on oikeastaan mikä tahansa virkattu :). Eniten tykkään tehdä tyttömäisiä juttuja virkaten :).

  VastaaPoista
 4. Musta tuntuu, että olen ikuisuuden vaan aloittanut kaikkea uutta, enkä ole ikuisuuteen saanut mitään valmiiksi....! Mutta jos sinä olet ikuisuuden tehnyt tuota ihanan oranssia neuletta, niin todennäköisesti olet siitä ikuisuuden onnellinen, se näyttää niin kivalta!

  VastaaPoista