22. toukokuuta 2014

Kevään väriloistoa.

Eilen töistä päästyäni ilokseni huomasin eteisessä lapun, joka kieli siitä että SNY-pakettini oli saapunut postiin. Lähdin vielä yövuoroon, niin en ehtinyt/viitsinyt/huvittunut eilen paketin sisällön kuvaamisesta. Tänään on onneksi sää suosinut kuvaamista, vaikka se nyt ei tässä taas näykkään.


Paketista paljastui Harunin ohje, jaiks! Olen sitä silmäillyt ravelryssä seikkaillessa, en vain uskaltanut sitä tulostaa ja pistää tulemaan.. Enpä kyllä huiveja muutenkaan ole järin tehnyt.
Sitä varten tuli tummoiset Knitpicks vaihtopäät ja iiiso välijohto.. kaapeli! Ihastuin noiden pyöröjen väriin, hiveli silmiäni ja pakko oli ennen iltaunia hipsuttaa. Pitää vissiin hankkia lisää noit vaihtopäitä!
Mukana oli myös neljä kerää tuollaista pehmoista ihanaa lankaa! Kuten parini kertoi, että edellisen paketin villalanka voisi sopia Haruniin - voi olla että teenkin niin ja teen näistä ihanuuksista sukat.

Kesän kahvihetkiin sain Merimekon servettejä, merkintäkin oli että ovat täältä Kotkasta lähtöisin :D
Kahvipöydän voi pyyhkäistä sitten kukkarätillä, ihanat värit siinäkin!
Kiitoksia parilleni tästä ihanasta hemmottelupaketista! Luulen että jos jollain otetaan lähempää tuttavuutta pyöröihin, niin ne on juuri nuo!

Aurinkoista viikonloppua kaikille lukijoille, toivottavasti kelit suosivat kaikkia :)


10 kommenttia :

 1. ihan olis niinku siun värine paketti miusta ;)

  VastaaPoista
 2. Knitpicksit on parhautta! tosin noita pyöröjä en oo kokeillut mut ihan ne perus :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana paketti! Ja noita knitpicksin turkooseja kaapelijuttuja ja muita oon katsellut itsekin, ovat kaiketi knitpron "halvempi" juttu tai jotain sinne päin.. Ja käyvät yhteen kaikkien knitpro-vaihtopäiden jne kanssa :) Joskus sain kaveriltani selostuksen aiheesta :D Harunia oon kans katsellut, mutta en oo vielä uskaltanut minäkään siihen koskea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat minulle luksusta kaikkien pilipali bambujen ja novitan metallisten jälkeen :)

   Poista
 4. Ihana paketti! Tuota Harunia olen myös minä miettinyt kun jokin aika sitten näin kuvan Silmukoilla-blogin Einin tekemisistä. Einin mukaan "tosi simppeli kun mallikuvion oppii". En kysynyt miten kauan oppiminen vei. :) Eiköhän siis siirrytä kaikki harkinnasta tekoihin ja pistetä Harunit puikoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää pistää puikoille, kunhan saan vähän näitä rästejä alta pois :D Luulen ettei Harunia tehdessä paljoa kannata ajatusta muihin käsitöihin pistää, jos tahtoo sen mallikuvion oppia :)

   Poista
 5. Tässä paketissa on kyllä kevään väriloistoa.

  Harunia vaan tekemään! Ei ole vaikea tehdä :D

  VastaaPoista
 6. Haruni ei ole ollenkaan vaikea! :) Suosittelen! Ja nuo vaihtokaapelit on kyllä tosi kätevät! Sain itse joululahjaksi kattavan setin puikkoja ja kaapeleita, ja niitä olenkin täydentänyt vain pienempien puikko kokojen osalta. Muita pyöröjä en enää käytäkkään.

  VastaaPoista
 7. Upea paketti sinullakin!
  Pääset oikein välineurheilemaan ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanan väristä tuo lanka. Harunin ohje mullakin kummittelee takaraivossa. Uskaltaisko kokkeilla. =D

  VastaaPoista