24. toukokuuta 2014

Yövuorosta satulalle.

Lopetin torstaina aamulla valvomisen, nukuin 5tuntia jonka jälkeen sain aamupalan parvekkeella. Harvinaista oli se, että talouden miehisempi osapuolikin istui siellä vissiin ensimmäistä kertaa pidempään kuin 5minuuttia.
Suunniteltiin lähtevämme pyöräilemään ja niin teimme! Vain reitti selville, päivävaatteet päälle, vettä pulloihin ja menoksi.

kakkaa linssissä, yh.
Pysähdyimme ekana katsomaan Yrttipuutarhaa, että onko millaisessa vauhdissa ja kunnossa tähän aikaan vuodesta.Kirsikat kukkivat komeasti, mutta monet yrttipenkit näyttivät ankean tyhjiltä. Luulen että täytyisi käydä muutaman kerran kesän aikana vierailulla, ennenkuin selviäisi mikä olisi se komein aika jolloin olisi enemmän kuin pari penkkiä vihreänä. Jii tarkasteli muurin yli kulkeeko pyöräteitä sinne suuntaan, minne olimme suunnitelleet menevämme.Ruusujuuri oli niitä harvoja jotka pilkisteli mullasta. Nämä jopa näyttivät mielenkiintoisilta ja ovat varmasti näkövammaisille mielenkiintoiset käteen kokeiltaviksi.


Jii sanoikin ettei aluksi ollut ajatus kuin tehdä joku 5kilometrin pyörälenkki, mutta allekirjoittanut sitten vähän innostui. Ilma oli todella hyvä, lämmin ja pyörällä kulkiessa viileä ilma viilensi. Tuli sitten hutaistua sellainen kevyt 16 kilometrin päiväpyöräily.

Mukavaa oli nähdä uusia maisemia, kivoja ja hienoja maisemia! Miten monet hienot talot, kuistit ja omenapuut näinkään matkalla. Miten monet kanssapyöräilijät ohittivat, kun jäin möllöttämään milloin mitäkin kuin joku turisti. Minkäs sille mahtoi, kun oli niin paljon ihmeteltävää ja hämmästeltävää.

Luulenpa että vinksahdan joku toinenkin päivä päästä ja lähden uudelleen, kunhan sää on sen mukainen :)

Miten te lukijat olette nauttineet näistä ihanista hellepäivistä? :)

11 kommenttia :

 1. Oi vitsi miten ihania kuvia, ihana kesätunnelma! Me ollaan muksujen kanssa piirrelty talon piha täyteen katuliiduilla ja tehty retkiä parvekkeelle, jossa möllötellään sylikkäin riippukeinussa tai sitten lapset leikkii duploilla ja minä saan neuloa vieressä. :) Kesä on kyllä ihana, onnellinen iloinen fiilis koko ajan ♥

  VastaaPoista
 2. Kotkassa on mahtavat pyöräilyreitit ja paljon mielenkiintoista nähtävää.
  Mie vaan takapihalla sammalta keittelen ja nautiskelen:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja miten paljon jäi varmasti vielä näkemättä :)

   Poista
 3. Hellepäivistä on "nautittu" sisällä tuulettimen kanssa, päiväunia ottaen ja allergiaoireita vältellen. Nyt tuntuis koivu hieman hellittävän, joten eilenkin on tehty pihahommia.. tai mies teki, minä leikin vesiletkulla ja viilensin itseäni sillä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koivu alkaa hiljalleen hellittämään, sitten sieltä alkaa tulemaankin kaikkea muuta ;<

   Poista
 4. Ihania kuvia! :) Vaikka kesästä ja lämmöstä tykkäänkin, niin helteellä olen aika vetkula enkä pahemmin saa aikaiseksi tehtyä mitään. Tänään istuskelin takapihan varjoisalla puoliskolla virkkaamassa ja istuttelin siinä joutessani myös muutamat kesäkukat ruukkuihin.

  VastaaPoista
 5. Minäkin ole pyöräillyt kolmena päivänä :)
  Ihania kuvia hienoista maisemista.

  VastaaPoista