4. kesäkuuta 2014

Oodi neuletakille.

ehkä myös fanfaarit.

Siitä on jo ikuisuus, kun sain kolleekalta tilauksen neuletakista. Kun katselen kuvia naamakirjasta mitä olen henkilökohtaiseen profiiliin jakanut, niin helmikuun 18päivä on neuletakin takakappale jo useampi sentti tehty - melkein neljäkymmentä. Mutta 24 päivä samaa kuuta kuvassa angstaan tyhmyyttäni, kun olin ottanut vahingossa työhön 1 kokoa liian pienet puikot ja toinen etukappale on aivan väärän kokoinen.

Mutta tässä se lopulta on!
Kuppikissaa kidutin helteisenä päivänä villatakin kanssa, mutta kuten hänkin sanoi "mitä ei blogin eteen tekisi!" No itse en rupea luetteleen mitä kaikkea en tekisi ;)
Lankana Isoveli Novitalta
Puikot 6mm
Lankaa kului 808g
Ohje Nuoren neulottu pappatakki (ilmainen) - omia muokkauksia.

Tästä työstä jäi vähän meeh fiilis. Oli kivaa neuloa jollekin toiselle ja huomata saavansa aikaan muutakin kuin villasukkia.. Omalla tapaa voittajana tästä on selvitty vaikka mikään 10 pisteen neuletakki tästä ei syntynyt mutta toivottavasti kelpaa saajalle.
Mielialaa laski kuitenkin etukappaleen kanssa tullut virhe puikkoja valitessa.

Kuvittelin tätä alottaessani tulevani tarvitsemaan hurjasti apua kavennusta sekä ties minkä kanssa. En tähän hätään muista kysyneeni lopulta kauheasti apuja keltään, korjatkoon ken on väärässä. Löysin Dropsin sivuilta hyvät ohjeetkin saumojen ompeluun, kuitenkin aina joku parempi linkitti jonkun toisen kun kuvaa jaoin naamakirjan jossakin ryhmässä.

Luulen että voisin jopa kokeilla tätä uudelleen myöhemmin.Meillä oli KK:n kanssa kyllä todella kivat paikat kuvata! Haminassa oltiin meren äärellä koivujen alla Tervasaaressa (se mistä se kauhea Woima-sonni lähti).


Käytiin myös Kotkassa Tiutisissa siltä varalta, ettei Tervasaaressa otetut kuvat miellyttäneet. Ja pakko sanoa että enemmän tykkäsin näistä Kotkan maisemista otetuista kuvista, en tiedä miksi vai iskikö se taiteellinen silmä siellä sitten enemmän :)

18 kommenttia :

 1. - Hienohan siitä tuli :D

  VastaaPoista
 2. Komia takki! Ja suuren työn sie oot kyl tehny.

  VastaaPoista
 3. Kaunis neuletakki! Ja nuo maisemat on kyllä upeat! :)

  VastaaPoista
 4. Takki on tosi hyvän näköinen, kuten nuo maisematkin, Tervasaaressa oli aikoinaan tanssilava, sillo kun mie olin nuori jne.:)))

  VastaaPoista
 5. Wau, komea takki ja komeat kuvat!

  VastaaPoista
 6. Nätti takki, ihanan pirteä väri!

  VastaaPoista
 7. Hieno tuli! :) Vau!

  Ja toinen vau maisemille! Vau!

  VastaaPoista
 8. on se hieno ;) ja kuvat onnistuivat aikas hyvin

  VastaaPoista