3. heinäkuuta 2014

Enkeliltä paketti.

Kauan Ikuisuuden sain odottaa omaa kevään kierroksen viimeistä Salaisen neuleystävän pakettia. No alkuperäiseltä pariltani en tätä viimeistä pakettia saanut (kuka lie sitten ollutkaan, jätti leikin kesken!) vaan enkelipaketin minulle oli koonnut ihana Kati hipsulaisen helmeilyt blogista! Tämä paketti oli todella mieleinen ja antoi hyvän lopun hiljaiselle kierrokselle.


Paketista löytyi tuommoinen lankasukka (Yarnbra hakusanalla sain selvyyden tähän lankatissiin, hih! Pakettia avatessa Jiille sanoinkin tietäväni paljon välineistä, mutta tuo oli uusi.), mittanauha, kuulakärkikynän, 4 silmukkamerkkiä, cashewpähköinöitä, saippuapussi jossa oli allergiaystävällistä saippuaa (ihanasti ajateltu! tämä varmaan pääsee mökille♥), kerä 7 veljestä, 2 kerää fantomas nimistä lankaa (olen kuulemma ansainnut herkkulankaa, oih! :') ), purkkaa, ristikkolehti, tikkari ja avolehtiö missä on Katin kehittelemä sukkaohje!

Tällä jos jollain selvityy kesän! Olen koonnut kassia millä pärjäisi mökillä, tätä pakettia katsellessa mieleen tulee vain ajatus että tämähän näyttää juuri sellaiselta mikä voisi olla osa sellaista kassia!
Mukana pitäisi olla kuulemma kissojen karvoja, mutta taidan olla liian Noviisi karvojen suhteen etten niitä bongannut :)

Sukan ohje lähtee puikoille jossain välissä, luulen että pärjään saaduilla ohjeilla ainakin kantapäähän asti!

Tämän kierroksen jälkeen jäänkin miettimään seuraavaa kierrosta, onko se jo syksyllä vai vasta ensi keväänä. Ei tämä kuitenkaan tähän jää!

13 kommenttia :

 1. No olipas harmi että pari lopetti kesken kaiken. Onneksi on ihania enkeli-ihmisiä, ihan huippu paketti! Mun piti ihan guuglailla että mikä ihme yarnbra, vaikuttaa kätsyltä

  VastaaPoista
 2. Sait hymyn huulilleni ja hiukan nestettä silmiin, kun selvästi onnistuin saamaan onnellisen päätöksen kurjan tilalle tälle Sny-kierrokselle. =) Puikkoja en ennättänyt pakettiin haalimaan, joten ne kannattaa siihen mökkikassiin napata mukaan. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin vielä lisäämään, että nyt on mulla blogissa kuvat siitä sukasta. Ja sen kantapäänhän voi tehdä ihan millasen haluaa, pitsi on vaan semmonen että kannattaa tehdä ensimmäisellä ja toisella puikolla, ettei mee sekasin kuviot. =)

   Poista
  2. Puikoista viis, tämä paketti lämmitti mieltä jo pelkästään tällä viistee! :) Varmaan teen itselle tutun kantapään, säästän tuon kertomasi opettelun muuksi kerraksi. Pitääkin piipahtaa katsomassa millainen sukka pitäisi saada aikaiseksi tehdä :D
   Kiitoksia vielä hurjasti tästä pelastavasta paketista! :)

   Poista
  3. Nyt vasta muistin, etten tainnu siinä ohjeessa mainita, tuo neulos on sen vertas joustavaa, että ota suosiosta pikkasen ohkasemmat puikot mitä yleensä käytät. =)

   Poista
  4. Selvä laitan korvan taakse :) Kiitos infosta! :)

   Poista
 3. Iha huippu kesälomapaketti! Harmi, että tollai kesken lopetetaan.. itsekään en tällä kertaa osallistunut rinkiin kun viime syksyltä jäi vähän huono maku hommasta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös joo! :) Toivottavasti sinäkin rohkenet vielä mukaan! :)

   Poista
 4. Onpas pari tehnyt kurjan tempun :( Mut tää jos mikä kyllä pelastaa surkeimmankin päivän, huippu paketti! :)

  VastaaPoista
 5. olipa ihana lukea onnistuneesta lopusta kuitenkin =) ihanaa kesää sinne rannikolle =)

  VastaaPoista
 6. tosi ihana paketti ja varmasti mukava lopetus, joka varmasti parantaa sen keskenjättäneen pahan maun :)

  VastaaPoista
 7. Höh! Tosi inhottavaa tämmönen :-(
  Onneksi kuitenkin lopputulos oli noin hieno :-)
  Mahtava on pakettisi.

  VastaaPoista