29. heinäkuuta 2014

Kin-sukat.

Kummi kysyi kuukausi takoperin olenko neulonut Kin-sukkia. Hämmästelin kun en ollut moisista kuullutkaan. Nappasin ohjeen talteen itselleni, koska ohjeen kaavio on poikittain(niskajumpan hoidan muilla kuvilla) ja yritin neuvoa kummia kaavion kanssa.

Ohje sitten jäi kansioon kunnes ne taas käveli vastaan. "Mökkisukiksi", ajattelin ääneen. Nyt jälkikäteen kun mietin niin ne kerrat jotka muistan, että mökillä olisi tarvinut villasukkia, ne voi laskea Duudsoneitten Jarpin oikealla kädellä. Luulenpa että nämä taitavat jäädä talven paukkupakkasia odottamaan ihan kotosalle, ehkä jotain vähemmän hifistelyä voisi mökille tehdä.Lankana Novitan 7 veljestä
Puikot 3½mm
Lankaa kului 114g
Ohje Kin-sukat (ilmainen)
KK:lle kiitti kuvaamisesta!

Huomioikaa siro 43/44 jalkani.

Näitä sukkia oli kyllä tosi kiva neuloa. Tykkään valepalmikoiden neulomisesta hirrrveen hirrrveen paljon, sekä keskellä oleva palmikkokuviokin oli mieleeni. Tuollaiset yksittäiset kaksittaiset erillään olevat nurjat silmukat eivät kyllä järin mieleen ole, kun tuntuu etten saa niistä mitenkään siistiltä näyttäviä.

+ 26 lämpöasteessa on mielenkiintoista kuvailla!

5 kommenttia :

 1. Söötit sukat! sopis miunkin siroihin koipiin! :) Palmikko on tosi nätti pelittäis varmaan myssyssä, niin ja tumpuissa!

  VastaaPoista
 2. Nämä on ihanat. Mie tykkään! En vaan jaksa kesällä neuloa... =) Pitää olla itsellä kylmä että tekee mieli ruveta neulomaan. =)

  VastaaPoista
 3. ihanat sukat on :) ja täytyy varmaa itekki vilkasta tuota ohjetta sitten jossainvaiheessa vaikka

  VastaaPoista
 4. Kin-sukat kummittelee omallakin listalla, pitäis vaan pistää tuulemaan :) On nimittäin nätit sukat!

  VastaaPoista