9. heinäkuuta 2014

Villasukat Maariat.
Lankana 7veljestä Novitalta, joku entinen väri.
Puikot 3½mm 
Lankaa kului 96g
Ohje Maariat (ilmainen, ravelry)


Huvittavaa, jännää. Olen käyttänyt Kuppikissan naiselle soveltuvia kinttuja jo muutamien sukkien kuvaamisesta, kun ei viitti omilla kanooteilla pienempiä sukkia venyttää. 
No nyt sattui itselle menoja, vähän myös Kuppikselle joten jäi jalat saamatta ja kuvahan piti saada otettua, kun sukat pitäisi laittaa matkaan. Vaikka nyt näyttää ettei ihan heti sellaisia tarvisi, mutta onhan näitäkin tapauksia jotka kulkee kesät sekä talvet terukkaissa :)

Joskus aiemmin keväällä kokeilin näiden neulomista, silloin tämä ohje ei järin inspiroinut eikä saanut innostuksen kipinää sytytettyä. Nyt kun uudelleen asiaa miettii, sekä tuntemuksia miettii.. ei sitä tunnetta tullut vieläkään. Mukavaa tässä oli tosin nuo pidemmät pätkä missä neulotaan nurjaa, sekä langan väri.

Sydämelliselle tytölle jotain spesiaalia sinne Pohjois-Savon suuntaan! 

11 kommenttia :

 1. Maariat pitäis ottaa kyllä itekin puikoille, nätti on tuo sydänkuvio :) Minullakin on nyt jokin hempsakka kausi lankavalintojen suhteen meneillään, parasta aikaa vaaleanpunaisesta langasta tulossa sukkia.. Menis kyllä tuollanen lilakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihana väri, harmi ettei kätköistä löydy lisää :< kesähempeetä!

   Poista
 2. On tosiaan kauniit sukat,

  VastaaPoista
 3. Niin, mie tännekin tuun kehumaan että nää ON IHANAT sydänsukkaset! =) Edelleen tahdon ohjeen... =D

  VastaaPoista
 4. Minäki tuota ohjetta oon mietiskelly, mutta kun tykkään ite noista ohkasista langoista neuloa, nii on ainaki toistaiseksi jäänynnä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eihän se ole kuin muutamaan kohtaan vähän ylimääräisiä silmukoita :)

   Poista
  2. Totta tuokin. =) On vaan niin paljon kaikkea mitä pitäis tehdä, mitä haluis tehdä ja mitä on omassa mielessä odottamassa toteutusta. ;D Ehkä joskus. =)

   Poista
 5. Maariat on ollut mullakin jo kuukausia työlistalla mutta en ole vain saanut aikaiseksi. Oon tykännyt ihan hirveesti noista Niina Laitisen ohjeista, kun ovat aina niin selkeät ja simppelit. Ja kaappikin olisi täynnä seiska veikkaa odottamassa oikeita sukkaohjeista. :)

  VastaaPoista
 6. Söpöt sukat tuli! Pitääkin jossain vaiheessa laittaa puikoille kun lähipiirissä tuntuu tällä hetkellä olevan niin paljon ystäviä, jotka menevät kihloihin tai naimisiin :) Sopii siis heille lahjaksi!

  VastaaPoista