16. elokuuta 2014

Kapteenilla arvotaan 2 vuoden vuoksi!

Kesäkuussa tuli kaksi vuotta täyteen siitä, kun Kapteenilla-blogiin ensimmäiset sanani kirjoitin. Niin se aika menee, ennen sitähän kirjoiteltiin jonkin aikaa Kapteenin hytissä.
Kesäkuun alussa oli kaikenlaista puuhaa, sekä mm. SNY-kierros oli vielä menossa niin jos nyt vähän myöhemmin kun alkaa olemaan kaikenlaisilla rintamilla hiljaista.

Vuosien täyttyessä blogissa on alkanut enemmän ja enemmän olemaan käsitöitä, välillä vähän sitten askartelua sekä keittiössä hääräämistä. Anteeksi niille jotka kahden viimeisen asian vuoksi blogiini on eksynyt ja moisia juttuja ei ole pitkään aikaan ollut. Inspiraatio tekee hakuaan.

--

2 vuotisen blogin kunniaksi päräytetäänpäs arvonta käyntiin! Tällä kertaa palkintoja on 2 kappaletta, jolla tahtoisin muistaa kahta lukijaryhmää täällä.
Arvonnalle aikaa on 16.8.- 31.8.2014Palkinto nro 1. "Anna romun kiertää", jossa 40 ohjetta luovalle sisustajalle. 
"Kaikkea ei tarvitse ostaa, vaan paljon voi tehdä itse. Tässä kirjassa melkein mitä tahansa muutetaan joksikin aivan muuksi: vanhoista kankaanpaloista ja vaatteista syntyy raikkaita tyynyjä, pussukoita ja lautasliinoja, hylätyistä puupalikoista saa käteviä kalusteita - ja vanhat purkit kaunistautuvat pelkällä paperilla.
Kirjan 50 ohjetta innostavat tutkailemaan omia tavaroita ja kirpputorien tarjontaa uudella tavalla. Uudelleenkäyttöä odottavaa materiaalia on joka puolella, joten nauti keksimisen ilosta ja itse tehdyistä esineistä!"

Löytyy naulakkoa, mattoa, uunikinnasta, tyynyä.


Palkinto nro 2. "Son of stitch'n bitch - Neulo ja virkkaa elämäsi miehelle"
Kirjassa on 45 ohjetta, sekä niissä annetaan lankavaihtoehto Novitan valikoimasta. Ohjeissa mm. villapaitoja, huppareista, huiveja, pipoja, sukkia ja vaikka sun mitä!
Tästä kirjasta lämmintä elämän miehelle, olkoot se sitten poikaystävä, aviomies, salarakas, isä, veli tai ukki. Tai vaikkapa naapurin Tauski.

Säännöt arvonnalle:

1. Arvan saat kommentoimalla tätä postausta

2. Toisen arvan saat, jos kuulut vakiolukijoihin tai liityt sellaiseksi bloggerissa/facebookissa/blog♥/BL (muistathan mainita missä. Olisi myös kivaa, ettet liity lukijaksi vain pelkän toisen arvan takia.)

Kommentissa pitää löytyä toimiva sähköposti, tieto monella osallistuu, mitä kautta lueskelet blogia ja kumpaa kirjaa tavoittelet. Puutteelliset tylysti ignoraan :)


Onnea arvontaan!


ps. arvonta rahoitettu itse, yhteistyöt ja sponsoroinnit ovat yliarvostettuja.

30 kommenttia :

 1. Onnea 2 vuoden johdosta!!
  Osallistun 2 arvalla, luen sinua ihan lukijana täällä bloggerin puolelta ja fb:kin seurailen. Tavoittelisin tuota "son of stitch'n bitch - Neulo ja virkkaa elämäsi miehelle" kirjasta, jos vaikka onni suosisi ;)
  smurkina(a)gmail.com olis sähköposti

  VastaaPoista
 2. MoiMoi, mie oon mukana (vakilukijana) 2 arvalla! :) Mikäli onni suosii, niin tavoittelisin tuota palkinto nro. 1:stä, siitä vois löytyä kaikkee kivaa tälläselle kirpputorien koluajalle.

  Mahottomasti vaan Onnee blogin 2-vee synttäreistä, sinun blogi on ensimmäisiä blogeja joista kiinnostuin kun aloin itekin bloggaamaan, ja kuuluu edelleenkin niihin, joita käyn säännöllisesti kurkkimassa/kommentoimassa <3
  korhonen.m.kati@gmail.com / khadin lankalabyrintti

  VastaaPoista
 3. Onnea! (blogillesi+tottakai mulle!) Kahdella arvalla mukana, bloggerissa lueskelen ja romun kierrätystä tavoittelen. ompelukoukku@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hurraa hurraa, onnea 2-vuotiaalle! :) Kahdella arvalla osallistun Son of Stitch 'n Bitchin arvontaan, bloggerin lukijana ja fb-tykkääjänä olen. Säpo pieni ihana ät gmail piste com.

  VastaaPoista
 5. Hurjasti onnea 2-vuotiaalle!
  Osallistun kahdella, täällä bloggerissa seuraan virallisena lukijana enkelipaketin lähettämisen jälkeen. Aina ei puumerkkiä jää mutta lukemassa kyllä käyn säännöllisesti. Ja tavottelisin elämäni miehille ohjeita, heitä kun kotona kolme ja sit on muutama muukin perhepiirissä. =)
  hipsulainen79@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnea 2-vuotiaalle! Kahdella arvalla osallistun: yhden molemmille kirjoille, kun en osannut päättää ;-) Olen seuraillut blogiasi oman blogilistani kautta, mutta nyt liityin myös lukijaksi. http://leenankasityot.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. jee! tahon ton kakkosvaihtoehdon! Osallistun kaikilla mahdollisilla tavoilla, you know ;) lankahelvetti@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Toista palkintoa tavoittelen kahdella arvalla. Seuraan mm. bloggerissa.
  minnakn@ Hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Onnea kaksivuotiaalle, kahdella arvalla mukana, ja tuo anna romun kiertää kirja ois upea saada.
  Täällä bloggerissa seurailen blogiasi ja tykkään tästä kovasti.
  kososka2@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnittelut blogillesi! Luen Bloggerin kautta ja lukijana ensimmäisen kirjan arvonnassa kahdella arvalla mukana.ingiknits2@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnea paljon! Anna romun kiertää kuulostaa mielenkiintoisemmalta! :)
  terveys1 (at) wippies.fi

  niin ja kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukana, oon seuraillut sun blogia bloglovinin avulla jo, noh, vuoden? En mie oo varma :D Mutta en kuitenkaan hetki sitten arvonnan takia sua listalle lisännyt. Mie haluaisin tuon Anna romun kiertää-kirjan. Nii ja s-posti heidi.spring06@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnea 2-vuotiaalle! Vuoden päivät olen seurannut vakituisesti bloggerin ja fb:n kautta, kiitos sny:lle tästä ;) Tavoittelen siis kahdella arvalla Son of stitch 'n bitch-kirjaa. Säpo löytyy profiilista.

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana ja tuo Anna romun kiertää kirja tavoittelen. Lue satunnaisesti blogiasa fb:n käsityötblogin kautta.
  Onnea 2 vuotiaalle. :)
  kasu70@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa Son of stitch 'n bitch-kirjaa. Seuraan blogia blolovinin kautta.
  eevis83@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnea 2 -vuotiaalle! Kahdella arvalla mukana ja tavoittelen stitch'n bitch -kirjaa. Lukenu tätä oon nyt bloggerin kautta kesästä asti ja sitä ennen säännöllisen epäsäännöllisesti fb:n käsityöblogin kautta vuoden alusta. Miut tavoittaa huopapalloja(at)hotmail.com.

  VastaaPoista
 17. Onnea kahdesta ensimmäisestä vuodesta! Yksi arpa ja sillä tavoittelen tuota Anna romun kiertää -teosta. Blogiisi löysin fb:n Käsityöblogit -ryhmän kautta. sirpa.ikavalko (at) gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana arvalla tavoittelemassa palkintoa nro 2. Vaikuttaa hauskalta :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 19. Onnea kaksivuotiaalle! Aika menee blogin kanssa todella nopsaan, minunkin blogini täyttää ihan pian kaksi vuotta.
  Osallistun kahdella arvalla (vakilukija bloggerin kautta) Stitch'n bitch -kirjan arvontaan. Oon jo monesti lainannut sen kirjastosta, mutta olisi kätevä saada se ihan omaan kirjahyllyyn.

  Kivaa syksyä sinulle! :)

  VastaaPoista
 20. - Happy birthday! :D. Kahdella arvalla mukana! Ihana tuo anna romun kiertää- kirja! t_onnelainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Onnea 2vuotiaalle =) eniten tulee luettua fb mutta pyörähdän silloin tällöin myös täällä =)

  VastaaPoista
 22. Onneksi olkoon synttäriblogille! Tavoittelen kirjaa numero1 :) tanjamorte(a)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Onnea kahdesta vuodesta...mukana kahdella, jos saisi vaikka romun kiertämään ;)

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukaan ja anna romun kiertää :)

  VastaaPoista
 25. Kahdella ravalla mukana!
  Tuo kirja numero kaksi vaikuttaa tosi hauskalta, se olisi kiva voittaa. Seuraan bloggerin kautta blogia.

  laiskanpulskeablogi@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Onnea 2v-päivän johdosta! Arvalla mukana, kirja nro 2 ois mieleisempi
  arskari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Onnea 2-vuotiaalle! :) Osallistun yhdellä arvalla ja tavoittelen kirjaa nro 1.
  daphlanie (ät) yahoo.com

  VastaaPoista
 28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 29. Hei miehän ehin vielä! Kahdella arvalla mukana ja romukirja mulle.
  inthehouzeblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Jee, onnea! Kahdella arvalla olisin Son of Stitch'n Bitch -kirjan arvonnassa. Bloglovinin kautta on tullut seurailtua jo pidemmän aikaa. (:
  veera.oksanen@hotmail.com

  VastaaPoista