4. elokuuta 2014

Kynsikkäät Fabelista.Kesäkuuhan oli kylmä, eikö niin? Valitettiin kylmää juhannusta, jossain välissä taisi tulla takatalvikin ja jo toukokuussa myräkkä kaatoi Haminasta Raatihuoneelta kuusen! aak.
No nyt on lämmin ja erilaisen samanlaiset valitukset jatkuu. No kohta on syksy ja saakin alkaa tekemään joulutorttuja, sekä vetään pitkät kalsarit jalkaan.


Kesän alkujen kylmyyteen tein kynsikkäät, koska matkalla erääseen paikkaan sormet olivat kohmeessa.


Lankana Dropsin Fabel
Puikot 2½mm
Lankaa kului 40g
Ohje omasta päästä
KK:lle kiitti mannekiinina olemisesta

Nämä ovat olleet lämpöiset sellaisella pienellä vilpoisalla kelillä, varmaan myös hyvänä lämmikkeenä heille joilla on kipuja ranteessa tms. :)
Hermot tietysti meinasi mennä, kun työskenteli noin ohuella langalla ja totuttua pienemmillä puikoilla. Ihmettelinkin miten jotkut tykkäävät pienistä ja ohkaisista niin paljon (hekoheko!), kun itse tykkään paksummasta ;) Tuo väri on kyllä suurta rakkautta! 

En ole koskaan tykännyt peukaloiden neulomisesta, tai lähinnä sen aloittamisesta ja silmukoiden poimimisesta. Ja kyllä, tiedän että peukaloita voi neulomia myös toisella tapaa.
Näissä kuitenkin sen asian kanssa ei ollut ongelmaa, ihmettelin suuresti tehdessä että miten asia tuntuu sujuvan niin kivuttomasti.. tai sitten alan oppia ja tykkään?

4 kommenttia :

 1. Väri on tosiaan ihana! Ihailen kaikkia niitä, jotka jaksavat tehdä kaikille sormille kolot. Minä saan aikaiseksi vain peukalon. Muuten kyllä tykkään neuloa ohuilla langoilla.

  VastaaPoista
 2. Tosi upean väriset kynsikkäät.
  Mie jätän nykyjään suosiolla ohuet langat ja puikot kaappiin. paksua se olla pitää:))

  VastaaPoista
 3. Moikka! Ihanan väriset, herkulliset! Mutta hei, jäikö sulla sormien väliin reijät? Itse tein juuri sormettomat, ja vaikka mitenpäin kokeilin, jäi silti reijät. Tuntui aika hullulta hommalta, tehdä heti "rikkinäiset" ja parsia jo ennen käyttöä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsau! Ei miulle jäänyt reikiä, kun silmukoita poimiessa takaisin poimin sormien välistä aina viereisen sormen silmukoista :) voiko epäselvemmin kirjoittaa :DD

   Poista