26. syyskuuta 2014

Kauppakori käsityönä Kotkasta.

Maanantaina illalla kävelin sateessa Jiin kanssa kotiin töistä. Jii oli tullut työmaan ovella odottamaan sateenvarjon kanssa, kun olin tyhmyyttäni sen unohtanut. Samalla tehtiin syntiä ja haettiin grilliruokaa. 
Kotiin käveltiin tuttua reittiä, eri reittiä kuitenkin mitä normaalisti. Sitten huomasin matkalla yhdessä ikkunassa jotakin ihanaa.


Nimeltään punottuja koreja! Oli polttopuille omaa, kuvassa olevan kokoista ja pienenpää.. Niitä nyt ainakin. 1½litran pullolla vähän antamaan koosta osviittaa.
Liikehuoneistossa oli myös muutamia muitakin käsillä tehtyjä tuotteita mm. mehilaisvahakynttilöitä erillaisissa väreissä.
Sanoin Jiille, että tuollaisen korin haluan ja sen käyn ostamassa joku päivä!

Kotkassa Kymenlaaksonkatu 10  olevassa toimistossa kävin keskiviikkona tilaamassa oman korin ja se oli eilen jo valmis. Tämä kori maksoi 15euroa ja sain itse valita koriin värit, kavaa myöten. Pienempi maksoi 12euroa ja polttopuille tarkoitettu 20euroa. Itsestä ainakin ihan kelpo hinta ja pitäähän sitä aina käsityökoreja olla. Eilen tämä kyllä pääsi ulkoilulle, kun käytiin kaupassa. Huomenna sitten ehkä jo kuvausreissulle.
Sanoivat tekevänsä ja myyvänsä ihan mielellään näitä koreja, jos joku tahtoo ostaa! Löytyi mustaa, sinistä, hattaran väristä mm. :) Suosittelen lämpöisesti.

Mietinkin miten ihana lahja tällainen olisi käsitöitä tekevälle, kun tuon vielä täyttäisi langoilla ♥4 kommenttia :

 1. - Ah, noi korit on niin ihania! Itellä joskus oli sinimusta :D.

  VastaaPoista
 2. Ihana koppa ja nuo kestää ihan kyllästymiseen asti.

  VastaaPoista
 3. Ihana kori eikä tosiaan pahan hintainen ollenkaa =)

  VastaaPoista
 4. Juuri tuollaista koria olen etsinyt :)

  VastaaPoista