25. lokakuuta 2014

Lapaset Isoveljestä.


Tää pinkki on kyllä viimeisin lanka mitä tekee mieli kuvata, jos ei oo kameran asetukset kunnossa ja halu laittaa ne ennen kuvausta kuntoon.
Allekirjoittaneen järkkäri on kyllä kivikautinen, kun kaikki sielläkin täytyy tähde vaikeamman kautta joten usein annan olla. Sitten kun siihen lisää kylmän tuulen, pakkasen ja vilukissa kuppaikissan mannekiinina!

Nämä ovat elämäni toiset lapaset, joissa olen käyttänyt peukalokiilaa. Lapasia kyllä tehty sillä aukollisella tyylillä, mutta kyllä tämä loppupeleissä on kivempi konsti. Vaikka en kyllä kaksien lapasienkaan jälkeen ole totaalisesti sydäntäni näille menettänyt. Nyt voinkin seuraavat neljä vuotta neuloa tällä konstilla ja sen jälkeen opetella jälleen jonkun uuden konstin. Suosittelen kaikille teille jotka vielä tuskailee aukkojen kanssa!
Lankana Novitan Isoveli
Puikot 5mm
Lankaa kului 80g

16 kommenttia :

 1. Ihana pirteen väriset lapaset!

  VastaaPoista
 2. - Päheet! Vaikka pinkki ei ookkaan mun väri, ni silti nää on päheet :D

  VastaaPoista
 3. kyll toi pinkki on niin "räjähtävä" väri kuvatessa :D mut hienot niis silti tuli. ja kiilapeukalo <3

  VastaaPoista
 4. Itellä tota samaa lankaa varastossa (yllätys, mitä siel nyt ei olis..) ni vois siit kyl jotain tällästä kehitellä :) kiitos ideasta :) ja kun en niitä lapasiakaan enää osaa kutoa (ton peukalon takia) niin hyvä idea toi peukalokiila, täytyypä kokeilla ku ehtii :)

  VastaaPoista
 5. Itsekkin tykkään tehdä lapaset peukolakiilalla. Sillä tavalla opettelin neulomaan lapasia viime syksynä. Jotenkin istuvat paremmin käteen. Sitä ennen olen joskus ala-asteella neulonut lapaset ja muistaakseni ne tehtiin sillä ns perinteisellä aukkotyylillä. Ja ei ne lapaset edes lapasilta silloin näyttänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä istuvat hyvin käteen, mutta tuntuu kuitenkin ainakin isoveljellä tehdyt isoilta peukalosta! :o :)

   Poista
 6. Kiilapeukku ois iteki joskus opeteltava. Pinkki on niin POP, et jatkaa vain valitsemallasi tiellä.

  VastaaPoista
 7. Kiilapeukku on jotenkin pelottavampi kuin sukan kantapää :D Tällä hetkellä itselänikin kiilapeukulliset lapset puikoilla :) Saas nähä mitä tulee :D Kun oon kiilapeukun selättynyt kokeilen intialaista peukaloa.

  Ihanan idearikas blogi sinulla :) Ja noiden lapasten väri vaan on niin ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantapää on suurta rakkautta itselleni, joten ymmärrän pelon kiilapeukalo kohtaan. Lopulta ehkä siihenkin joku tykkäys syntyy ja ymmärrys :)

   Poista