10. lokakuuta 2014

Syksy on saapunut.Puut ovat kirjavat. On punaista, keltaista, oranssia ja vihreää. Myös maassa on paljon lehtiä ja ne ovat märkiä, kun pari päivää tullut vettä.

Keskiviikkona heittelin parvekkeelta kuolleita sekä nuutuneita kasveja jo tunkiolle, samalla vein ämpärit ja muut sangot varastoon odottamaan tulevaa vuotta. Laitoin parvekkeen odottamaan talvea ja sytytin tuikun lyhtyyn.

Parvekkeella on Puikoilta pujonnu blogin Piian ensimmäisellä SNY-kierroksella laittamat pilttituikkukipot. Ne ovat yhä ihanat pitsikoristein. Siinä ne pöydällä viettävät syyspäivää pienen enkelin ja Viron Tamara-tätin tekemän pöytäliinan päällä Calluunan rinnalla. Minusta ihan kelpo rykäelmä.

Äiti kyseli työkuulumisia. Ei ole nyt kipeyden jälkeen ollut töitä ja tuhmasti olen muutamasta yhden päivän keikasta kieltäytynyt menojen, sekä pienen jälkitaudin aikana. Kerroin äidille, että oon joskus katellut kun kauppaan tuodaan tavaroita rekoissa ja ajatellun etten ole päivääkään tehnyt merkonomin hommia, vaikka siihen on ammatti.
"Vaikka mie tykkään tosta hommasta, niin samahan se on täytänkö mie hyllyjä vai pyyhinkö takapuolia."
Saa nähdä minne vielä joudunkaan!

Neulomisia täällä kilytellään kovasti, sekä ohjetta käännetty englanniksi. Löytyy sukkavaihtoa erään ryhmän kesken, toisenlaista sukkavaihtoa ja sitten vain omaa pääterapiaa neulomisen muodossa. Harunikin on puikoilla, mutta tapahtui pieni välinerikko joten se homma vähän seisoo!

Ollaanko sitä jo valmiina syksyn tuloon? Viuhooko puikot/koukut kesää enemmän?

Mukavaa alkavaa viikonloppua Teille! ♥

13 kommenttia :

 1. Onpa kiva, että kipot on käytössä :) Ihanata viikonloppua Kapteenilaan <3

  VastaaPoista
 2. Ihana liina! Ootko ite neulonu vai joku muu? Tiiätkö mikä malli? Onko se Novitan?

  Ite ainakin oon joutunu vähentämään neulomista aina syksyisin, koska ei oo yleensä aikaa enää niin paljon :s Kesällä on yleensä lomaa tai kesätöitä, joiden jälkeen(aikana) jaksaa ja ehtii neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuten tossa tekstissä lukee sen on tehnyt Viron tätini ;) epäilen että olisi myös novitaa. :)

   Poista
  2. Kah! Samperin puusilmä ollut taas liikkeellä ;)

   Poista
 3. hyihyi sie työtön lusmu, mee töihin et saat ostettua kalliimpia lankoja, oot muuten ihan hirveen paska <3 :D

  Ps. ihanat kupit! :)

  VastaaPoista
 4. ai ku söpö partsin pöytä ny siulla :)

  VastaaPoista