14. joulukuuta 2014

Oon kuka oon, teen mitä teen.

Nyt joulun alla kun ei kauheasti ole mitään valmistuneita töitä esiteltävänä, niin pitää vähän jakaa teille allekirjoittaneen naamakuvia. Skippaa vain tämä postaus jos sukkakuvia tulit bongaan.

Ollaan Kuppikissan kanssa ulkoistettu valmiiden töimme kuvaus keväästä alkaen toisillemme. Katselemme missä olisi kiva kuvata, mikä maasto sopisi millekin työlle ja missä emme vielä ole olleet. Monesti se menee siihen että kumman jalkaan sukat mahtuu, ne kuvataan sen jalassa ja toinen kuvaa. Muut työt menee yleensä niin, että tekijä kuvaa ja toinen on käskytettävänä.

Itse otan monesti kuvausreissulla selfien, eikä tietysti millään  normaalilla ilmeellä.


Uusi talvitakki ♥

Kuppikissa puolestaan on alkanut ottamaan allekirjoittaneesta kuvia, kun puen sukkia jalkaan. Nämä ne varsin imartelevia kuvia onkin.. Se on kovin hehkeää siirtää kuvia koneelle ja huomata kivojen sukkakuvien välissä kuvan täyttävä takalisto.


Tästä lakista olen aikoinani saanut nimityksen Kapteeni

Itse puolestaan vedän naaman rullalle ja nappasen kuvan, keväällä sekä kesällä olleet helteet sekoittivat allekirjoittaneen pään joten kuvissa on ties millaisia virikkeitä päähineissä.


Myös joskus harrastan photobombingia Kuppikissan kuviin.
Mukavaa ja hämärää 2 Adventtia kaikille lukijoille! Joulukuu on jo pitkällä, kohta sitä syödään kaikkea hyvää ja miellyttävää!

Allekirjoittanut on osallistunut joulukuun ajan Missä neuloimme kerran- blogin jämälankavillasukkajoulukalenteriin jossa pian on kantapään paikka. Tai oikeastaan en tiedä milloin muilla tulee, itsellä seuraavissa raidoissa isommalla jalalla :)
Sukkien myötä olen päässyt oppimaan silmukoiden jäljentämisen, josta on tullut tosi mukavaa puuhaa! Kirjoneuleraidat teenkin silmukoita jäljentäen.
Sukat edistyvät hyvin, kauheasti ei ole dilemmia ollut matkalla. Mitä nyt eilisen raidan ymmärsin väärin :)


Pusmoi♥

4 kommenttia :

  1. Mitä en tekisi "rakkaani" puolesta ;) <3 pitäähän noita kuvia olla hihi.. tää oli kyll oikein kiva postaus miusta!!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa hassuttelua <3 innolla odotan millaiset joulukalenterisukistasi tulee :)

    VastaaPoista