11. joulukuuta 2014

Yksinkertainen ovikranssi + linkki ohjeeseenUseampi kuukausi sitten innostuin katsomaan Pinterestistä erilaisia ovikransseja ja tahdoin talveksi jonkun uuden edellisen talven kranssin tilalle. Olisihan tuota voinut käyttää, mutta en voinut vastustaa kiusasta tehdä uusi. 

Risuinen kranssi on ostettu Suomalaisesta kirjakaupasta (vähän onneton on kun risutkin heiluu miten sattuu) aiemmin tätä vuotta. Varmaan syttyis mökin kamina tuolla hyvin!

Tuon tapaisia lumihiutaleita olen nähnyt vuosia sitten palvelukeskuksessa kotikunnallani, kun siellä työskentelin. Siellä ne olivat kyllä järjettömän kokoisia ja roikkuivat ruokasalin katossa, myös nykyisen "työpaikkani" muutamassa asukashuoneen ikkunassa olen nähnyt.

Pinterestistä bongasin lopulta ohjeen näihin 3D lumihiutaleisiin (joiksi niitä sitten vissiin kutsutaan) ja olin tosi tytyväinen (tarkoituksellinen typo) nähdessäni siellä kuvalliset ohjeet liimaamiseen ja kasaukseen. Sekä tietysti myös tulostettavan A4 pohjan hiutaleen sakaroille.


Linkki ohjeeseen olkaa hyvä! 

(Teille ketkä ette lontoota osaa, "Printable snowflake pattern" palkkia kun painatte aukeaa tämä tulostettava pohja hiutaleen sakaroihin. Varsågoda! )

Tataa! Ja nyt voinkin odottaa kevään saapuvaksi.


3 kommenttia :