29. tammikuuta 2015

Pipariset raitalapaset

Nytkun vauhtiin päästiin, niin yhdet lapaset vielä! Näihin on mukava kuluttaa jämäkeriä, mutta voi turkanen kun ne jämäkeristäkin lähtee vain osa eikä kaikkea. Pitää seuraavalla kerralla valita ne pienimmät kerät raitoihin. 

Näitä neuloessa tajusin vihdoin puikkosuosituksen merkityksen. Eihän se nyt oo mikään pakko neuloa just sillä mitä vyötteessä lukee, se vaan suosittelee.
Mitähän kalaverkkoa olisi tullut, jos vyötteen 4mm puikoilla olisin tätä neulonut. Vaaleanpunainen on purettu jostain aiemmasta projektista, joten kihara efekti toi hieman lisää luuloa että työ olisi reikäinen ja väljä.. mitähän syntyisi jos tekisinkin 3mm puikoilla, hmm.

Heti ensimmäisen raidan kohdalla tuli metka tunne. "Näistä tulee jotain mieleen", mietin mutta en saanut sitä päähäni. Kaakao vaaleanpunaisilla vaahtokarkeilla... eiii.. kunnes se tuli sitten päähän.
Joulupipari vaaleanpunaisella koristepursotuksella!
Lankana  Novita  7 veljestä
Puikot 3½mm 
Lankaa kului 70g

10 kommenttia :

 1. Sama juttu puikkosuosituksien suhteen, mutta toisinpäin, 4mm puikoilla parhaillaan Novitan Nalle, ja sukat tulossa

  VastaaPoista
 2. Totta lapasissa on ihanan pipari raidoitus :)

  VastaaPoista
 3. Pilvikirsikka31/1/15 9:50 ip.

  Kauniita lapasia, ihanat värit.

  VastaaPoista
 4. ^ Joo! Ihan kuin suffelit. :D Minulla myös toisinpäin, aina suositusta isommat puikot, ettei tule ihan peltiä puikoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala! Miulla on joskus sanottu että on tiukka käsiala, mutta onkohan se sitten vuosien myötä löystynyt jos alan tarvita jo pienempiä puikkoja :)

   Poista