6. tammikuuta 2015

Varpaista varteen "Murkut"

Sain Kuppikissalta joululahjaksi neljä kerää lankaa, naureskelin että neiti pitää huolen siitä ettei lankani varmasti lopu tänä vuonna. (Eikä varmasti loppuisikaan, vaikka en näitä olisi saanut! :D)

Jämälankajoulukalenterisukissa kokeilin ensimmäistä kertaa varpaista aloitusta ja taisin jäädä vähän siihen koukkuun, harmitti vaan hieman kun kalenterisukissa meni mitoitus vähän ketuilleen ja eivät järin jaloissa istu.

Tämä Kuppikissan antama lanka oli sopivan ohutta kokeillakseni aloittamista jälleen varresta!Nämä onnistuivat paljon paremmin, kuin aiemmat räpeltelyt. Kantapääkin tuntui tällä kertaa kivemmalta tehdä, kun tiesi sen istuvan jalkaan paremmin. 

Jiin mielestä näistä tulee mieleen Pirkan Murkku mehujää. Kieltämättä, ehkä vähäsen :)

Lankana  Crelando - Anika
Puikot 2½mm
Lankaa kului 66g

Grammat ovat merkattu edellisen vuoden tilantoon, jolloin ne valmistuivatkin virallisesti.

11 kommenttia :

 1. Ihanan pirtsakat sukat! Pitäis joskus kokeilla taas kärjestä aloittamista. Kerran yritin, enkä kyllä päässyt kovin pitkälle ennen kuin meni hermot. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alku kyllä raastaa hermoja, mutta kyllä se siitä sitten kun se lähtee :)

   Poista
 2. Kivat! Miekin intoutuivat tuosta joulukalenterisukkien tekniikasta, mutta puikoilla ovat vielä :)

  VastaaPoista
 3. Iloisenväriset sukat! Pakko myös joskus kokeilla neuloa sukat varpaista alkaen. Voisi tehdä sitten niin pitkät kuin lankaa riittää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se vissiin hyvä vinkki on, että jos ei tiedä miten lanka riittää niin aloittaa sieltä terästä kohti vartta :)

   Poista
 4. Ompa ihanan pirteet ja ehkä vähän keväisetkin. :) Mulla on suunnitelmissa ollut kokeilla tuota varpaista varteen tekniikkaa mutta en ole vielä ulkaltanut. Jotenkin vaikuttaa kamalan monimutkaiselta.

  VastaaPoista