14. helmikuuta 2015

Blogiystävän ilahdutus!

Lankahelvetti ilahduttaa minua ja haastaa mukaan tähän jo monissa blogeissa näkyneeseen ilahdutukseen! Mielelläni otan tämän vastaan :)


Haasteen tarkoituksena olisi ilahduttaa kanssabloggaajia. Haaste on alun perin lähtöisin Tipulassa-blogista ja säännöt ovat seuraavat:

  •  Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Pagisen mitä pagisen - Kosotätiin oon tutustunut neulepiirissä. Kososkalla on ihania ideoita ja aina kun sen näkee neulepiirissä, niin sillon jotain uutta ja metkaa tehnynä. Siit saa sitten lukia blogista huokaillen. 

Hyllytontun höpinöitä - Tiinan olen tuntenut jo ainakin 7vuotta(!). Tiina on miun nettineuletuki kaikissa asioissa melkeimpä, auttaa vaikeissa lauseissa ohjeiden suhteen ja auttaa kääntämään ohjeita englanniksi. Varmaan myös ruotsiksi jos niin tahtoisin.

1 kommentti :