16. helmikuuta 2015

Lapaset Regia Activesta

Uskoisi ettei olisi enään yhtään sellaista neulojaa, joka ei olisi kuullut käsitettä Avaruuslanka. Edellisen vuoden loppupuolella paljonkin puhuttu ja neulomuksissa ollut lanka. Monissa blogeissa on näkynyt, mutta uskon että vielä oikeassa netittömässä elämässä ei kaikki neulojat ole langasta tietoisia.

"Ainutlaatuinen sukkalanka jossa on mukana avaruusteknologiaa.
Outlast-lämmönsäätelyominaisuuden ansioista lanka antaa aivan uuden ulottuvuuden käyttömukavuudelle kelissä kuin kelissä.
Outlast-kuituteknilogia on alunperin kehitetty NASAlle suojaamaan astronautteja äärimmäisissä olosuhteissa avaruudessa. On todistettu että Outlast-komponentit pitävät kehon lämpötilan tasaisena.
Nyt tämä kuitu on osa luotettua ja testattua Regia-lankaa.
Näin se toimii: 
Ihomme altistuu lämmönvaihtelulle.Kun keho lämpenee, luovutamme lämpöä ja hikoilemme alentaaksemme lämpötilaa.Outlast-teknologia imee ylimääräisen lämmön ja varastoituu patentoituun Outlast-mikrokapseleihin.Kun kehon lämpötila laskee, varastoitunut lämpö vapautuu. Tuloksena tasainen lämpö ihoa vasten."

silmusolmun nettisivuilta poimittu.
Lankana Regia Active
Puikot 3mm 
Lankaa kului 58g

En oikeastaan tiedä mitä mieltä näistä olisin. Olen kuullut langasta sekä positiivista palautetta, sekä myös etteivät ihan toimi sillä tapaa mitä luvataan. 
Jos tää onkin joku lumelanka!

Violetti väri oli itsestä henkilökohtaisesti kivempi neuloa, kuin aiemmin marraskuussa neulomani vihreä. Monesti lanka missä on enemmistö muovia tuntuu omiin sormiin kauhealta, kynsinauhatkin tuntuu tarttuvan lankaan kiinni. Lilassa tätä tunnetta ei juurikaan tullut ja lapaset oli miellyttävä tehdä. Enkä tiedä johtuiko se langasta vai mistä, mutta peukaloidenkin neulominen näihin ei tuntunut juuri lainkaan ikävältä.

Olen karaistunut!

Mitä mieltä sinä olet avaruuslangasta? vai oletko vielä kokeillut sitä?

10 kommenttia :

 1. Siun lapaset on sitten kauniin väriset.
  Mie oon vähä epäilevällä kannalla näihin avaruus ym. erikois lankoihin, sitä vanhaa mummon kehräämää villalankaa ei voita mikään, se oli kesällä viiileä ja talvella lämmin, imi kosteuden ja hegitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin tykkään tuosta väristä kauhiasti!
   Pitäs jostain tuommoista villalankaa jostain saada, mutta jos tämä olisikin oiva vaihtoehto niille joiden iho ei kestä 100% villaa?

   Poista
 2. Juu kerällä on minullakin vielä. Ostin ihan uteliaisuuttani, mutta luulen, ettei toimi niinkuin mainostetaan. Samaa materiaalia olevia lankojahan on pilvin pimein markkinoilla, siis villaa ja muovia.

  VastaaPoista
 3. Itselleni en oo tosta langasta mitään tehnyt, joten paha mennä sanomaan, millainen on käytössä. Lapsen lapasiinkin lanka valikoitui vain ja ainoastaan siksi, että se oli Prisman lankavalikoimassa ainoa merkki, jota sai sekä kirkkaana sinisenä että keltaisena. :D Onhan sitä ainakin kivoissa väreissä, mutten usko, että ihmeisiin pystyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä tosiaan on aika herkullisen sävyiset värit! Se keltanen oli aivan ihanaa, sitä vielä useampi kerä odottaas :)

   Poista
 4. Näppituntuma vaikutti ihan kivalta (kävin hypistelemässä äitin sukkaprojektia) ja ois kiva testata :) Mutta hirvittää jo valmiiksi tuo oma jemma, ettei uskalla enää hamstrata.. Tai niin ainakin toivon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä pari kerää kokeilussa ole hamstrausta :)

   Poista
 5. Mie oon eläny viime aikoina niin suppilossa, että ihan uutena juttuna hyppäsi silmille tuo "avaruuslanka" :D Mielenkiintoinen idea langalle, mutta itseänikin vähän epäilyttää, noinkohan tuo sitten toimii käytännössä. Ihana väri on ainakin langassa :)

  VastaaPoista