25. helmikuuta 2015

Mökille jo mieli halajaa.

Kova kaipuu alkoi edellisellä viikolla, kun näin Clas Ohlsonilla TÄMÄN hanallisen lasiastian joka sopisi sinne pieneen keittiöön juomaveden säilytykseen.
Olen kovasti välttänyt kaipuuta mökille, vaikka kuulunkin naamakirjassa mökkihöperöt nimiseen ryhmään jossa jaetaan pitkin vuotta kuvia mökeiltä, suunniteltia ja mielipiteitä. Ehkä hieman mieleni pahoitin talven mittaan siitä ryhmästä, kun itsellä kesälläkin mökille pääsy on usean viikon suunnittelua vaativa reissu autottomalle.

Onneksi oon saanut tätin mökin käyttöön ja hoivaan, jossa voin sitten aina kun vain muut asiat antaa periksi, aikaa viettää ja rentoutua.


Viime kesänä sinne tuli kaikenlaista hankittua jo mm. uudesta sängystä patjoineen aina keittiön pieniin astioihin. Anttilasta löytyi tällaiset kupit allennuksesta, allekirjoittaneen nimellä ei löytynyt mutta tämä sopii minusta ainakin paremmmin. Ylämökillä on oma vakiomukini, tästä tuli "omaan" mökkiin puolestaan vakiomukini kahveille.

Nyt onkin puolestaan aloitettu nettikauppojen selailu tuumien, mitähän vielä sieltä puuttuikaan. Varmasti niin paljon, mitä ideoita sinne keksii muutenkaan!Ja niitä ideoita, sekä kohteita on mielessä jo tähän kohtaan todella monta. Isoa ja pientä.

TÄMÄ tyyny jotenkin huutaisi päästä mökille. ♥
Kesäkalusteita tuskin saa vielä miettiä, eihän niitä ole näkyvilläkään juuri missään nettikaupan valikoimassa vielä. Jospa sitten vähän myöhemmin niitä.Osaisiko muuten joku suositella mistä löytäisi pitsiverhojen ohjeita? Saunan ikkunaan olisi kiva sellainen virkata hieman esteeksi.

4 kommenttia :

  1. Itestä tuntuu, että ne parhaimmat virkkausohjeet pöytäliinoihin ja verhoihin on aina lehdissä. Netissä ei tunnu olevan oikein :s

    VastaaPoista
  2. Minkä kokoisia verhoja olet ajatellut?

    VastaaPoista
  3. Mä virkkasin useammat pitsiverhot Venla-nimisen käsityökirjasarjan ohjeilla. Kirjat on jostain 80-luvun alusta ja äidin jemmasta löysin. Varmasti kirjastostakin löytyy.

    VastaaPoista