7. maaliskuuta 2015

Oletteko kuulleet Torstista?

Kun marraskuussa bongasin Pinterestin syöveistä TÄMÄN Debi van Zylin "Beast Pillow"  ( itse puhun monsterityynystä) Rolfin, päätin että tuonhan mikä joku päivä sovellan itse !
Ja mikä sen mukavampi kuin löytää inspiraatio muualta, mutta lopulta työ onkin aivan erinäköinen - silti niin ihana! Omanlainen, uniikki!Lankana  Novita  7 veljestä II-laatu
Puikot 4mm 
Lankaa kului 178g


Sisällä on Fidalta ostettu sisustustyyny ja silmiin sekä käsiin vähän täytevanua tungettu.


Neuloin työn tasona. Aloitin alapäästä kohti silmiä, jätin silmien verran puikoille roikkumaan ja sitten selän puoleisen suoran kohti alapäätä. 
Kursin neulomuksen tyynyn päälle Dropsin todella hyvän VIDEON avulla. Tai tolla oli ainakin aikomus kursia kasaan, en ole 100% varma käytinkö juuri tuota - suosittelen kuitenkin esim. neuletakkien ja villapuseroiden kanssa!

Silmille varasin molemmilta puolilta saman verran silmukoita, tai vähintääkin toisessa silmässä poimin etupuolen reunasta vaadittavan määrän. Silmät valmiiksi ja Olkasauman ompelu ohjeella reunat kiinni.

Kädet sekä jalat tein viimeiseksi poimien mieleisistä kohdista silmukat ja neuloin ympyränä, samalla ohjeella reunat kiinni kuin silmät. Vielä jää nähtäväksi jääkö tämä kaveri meille kotiin vai vienkö mökille mökkitonttujen seuraksi!

9 kommenttia :

 1. Ihana! :D Ite en kyllä raaskis viedä tuota kaveria minnekään muualle, eipä suotta symppis tyyppi! :))

  VastaaPoista
 2. Tää on nii söpö :'D

  VastaaPoista
 3. Lutunen :) Meillä noi napit sais heti testikokeilun onko ommeltu tarpeeksi tiukkaan, pikkuinen kun tykkää näpertää juuri tuollaisia!

  VastaaPoista
 4. Veikeä tyyppi! Vaikka hieman allapäin taitaa olla.

  VastaaPoista
 5. Tämä kaveri on hauska :)
  Halattavan hellyyttävä!

  VastaaPoista